عمران مرادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اکتشافات و فعالیت اصلی تلسکوپ فضایی جیمزوب اظهار کرد: امروزه در فضای مجازی اخبار بسیاری پیرامون تصاویر جیمزوب منتشر شده است.
وی افزود: اخباری که در فضای مجازی منتشر شده، عمدتاً پیرامون این است که تلسکوپ فضایی جیمزوب اسرار کیهان، خلقت و مرگ جهان را مشخص میکند؛ درواقع بسیاری از اکتشافات و مسائل را به تصاویر این تلسکوپ نسبت میدهند در صورتی که این مسئله حقیقت ندارد.
این پژوهشگر علوم فضایی تاکید کرد: در دنیای علم کیهانشناسی مسائل به این سادگی نیست؛ درواقع نمیتوان با کمک عکسی که از کیفیت بسیار بالایی هم برخوردار است، به نتیجه کلان علمی دستیافت.
وی تصریح کرد: در علم ستارهشناسی برای بررسی مسائل، ابتدا مجموعهای از تصاویری که تلسکوپ فضایی جیمزوب گرفته را به همراه تصاویر دیگری که توسط تلسکوپهای زمینی و فضایی دیگر گرفته شده است، جمعآوری میکنند و سپس این تصاویر را پردازش میکنند.
مرادی ادامه داد: پس از اینکه تصاویر با یکدیگر مقایسه شد براساس منطقی که استوار بر قوانین و قواعد علمی است، مقالههایی در مجلات علمی مختلف منتشر میشود.
وی افزود: پس از ارسال مقالهها برای مجلات علمی، افرادی به بررسی آنها میپردازند تا عملاً صحت مقاله و نداشتن مغایرت با قوانین علمی را بررسی کنند و در ادامه آن مقاله را در نشریه خود به چاپ برسانند.
این پژوهشگر علوم فضایی تاکید کرد: اگر بخواهیم نتایجی مستند از تصاویر گرفتهشده توسط تلسکوپ فضایی جیمزوب بهدست آوریم، باید به مقالههای معتبر علمی مراجعه کنیم که در مراکز علمی منتشر شده است.
وی با اشاره به صحت اخبار منتشر شده در فضای مجازی گفت: اخبار و مسائلی که در فضای مجازی پیرامون تصاویر تلسکوپ فضایی جیمزوب منتشر میشود، صرفاً معتبر نیست به همین دلیل میتوان نتایج و اخباری را معتبر دانست که از سوی مراکز علمی شناختهشده منتشر میشود.
نظر شما