رشد منفی جمعیت در فریدونشهر/آب‌رسانی با تانکر با وجود فاصله ۱۰ کیلومتری از زاینده‌رود

امام جمعه فریدون‌شهر گفت: نصب کنتور توسط آب‌منطقه‌ای، همه آب را به اصفهان می‌برد؛ این درحالی است که با وجود فاصله ۱۰ کیلومتری فریدون‌شهر با زاینده‌رود، آب‌رسانی به این شهرستان با تانکر انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت‌الاسلام اسماعیل شامحمدی ظهر امروز __پنجشنبه بیست‌وششم خردادماه__ در جلسه شورای اداری شهرستان فریدون‌شهر که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: امیرالمومنین (ع) خطاب به مالک‌اشتر می‌فرمایند: «سعی کن حضورت در جمع مردم زیاد باشد و حجابی بین تو و مردم نباشد که فاصله داشتن با مردم یک نوع تنگ نظری نسبت به مشکلات مردم می‌آورد.»

وی افزود: با توجه به حضور وزیر بهداشت در این جلسه به مشکلات بهداشتی شهرستان فریدون‌شهر اشاره می‌کنیم و امیدواریم که احداث یک بخش دیالیز و بخش درمانگاهی از برکات سفر وزیر به این شهرستان باشد.

امام جمعه فریدون‌شهر با بیان اینکه خواسته سال‌های طولانی این شهرستان مبنی بر داشتن یک دستگاه سی‌تی‌اسکن برآورده شد، ادامه داد: این شهرستان مصلی ندارد و وضعیت مسجد این شهرستان مناسب حال مردم نیست و برای بازسازی به دلایل بهداشتی و نبود ایمنی، نیازمند بودجه است؛ همچنین خانه‌های عالم در این شهرستان در شرف تخریب هستند.

نبود ساختمان مختص عشایر در فریدون‌شهر

وی تصریح کرد: با توجه به جمعیت ۲۳ هزار نفری عشایر در این شهرستان، ساختمان مختص عشایر وجود ندارد؛ لازم است برای این جمعیت ساختمانی در نظر گرفته شود تا مراسم ملی و قومی خود را در آن برگزار کنند.

حجت‌الاسلام شامحمدی با بیان اینکه جمعیت این شهرستان رشد منفی داشته است، اضافه کرد: با گردشگری مخالف نیستیم، اما تبلیغ گردشگری بدون زیرساخت از دیگر مشکلات این منطقه است و لازم است دولت به ایجاد زیرساخت گردشگری در این منطقه توجه کند.

نصب کنتور روی چاه‌های کشاورزی و قطع ۵ ساعته برق، تیشه به ریشه کشاورزی زده است

امام جمعه فریدون‌شهر گفت: نصب کنتور توسط آب‌منطقه‌ای همه آب را به اصفهان می‌برد؛ این در حالی است که با وجود فاصله ۱۰ کیلومتری فریدون‌شهر با زاینده‌رود، آب‌رسانی به این شهرستان با تانکر انجام می‌شود. هیچ آبی در فریدون‌شهر نمی‌ماند و آب این منطقه به سمت خوزستان و اصفهان می‌رود.

وی اظهار کرد: یک کشاورز برای آبیاری باید با تانکر چند صد هزارتومانی زمین خود را آبیاری کند و نصب کنتور روی چاه‌های کشاورزی و قطع پنج ساعته برق یعنی تیشه به ریشه کشاورزی زدن و این وضعیت نتیجه سیاست اشتباه دولت‌ها است که این منطقه با وجود آب و خاک ارزشمند، مردم فقیری دارد.

حجت‌الاسلام شامحمدی افزود: با قطع برق و آب، کشاورزی صدمه می‌بیند و در هیچ جای کشور به اندازه این چهار شهرستان، اداره منابع طبیعی به مردم ظلم نمی‌کند؛ چرا باید زمین‌های مردم توسط این اداره دست‌اندازی شود؟ کجای دنیا دیده‌اید زمین احیا شده توسط مردم را دولت به ممات تبدیل کند؟ کمیسیون رفع تداخلات باید احیا شود و پرونده‌ها در آن مطرح شود.

وی خاطرنشان کرد: دولت باید کاری کند تا رفتن از روستا به شهر صرفه اقتصادی نداشته باشد، با مهاجرت عنصر تولیدکننده را به عنصر مصرف کننده تبدیل می‌کنیم و مردم مهاجرت کرده در حاشیه شهر دچار مشکلات بسیار می‌شوند.

کد خبر 582198

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.