به گزارش ایمنا، امیر محسنی اظهار کرد: مجموع مراکز ورزشی تحت مالکیت شهرداری تهران ۱۱۹۶ مجموعه است. که اکثر این مجموعههای ورزشی تحت نظارت مستقیم شهرداران مناطق هستند و تعداد محدودی هم زیر نظر سازمانهای زیر مجموعه شهرداری مانند سازمان آتش نشانی اداره میشوند. البته سازمان ورزش شهرداری تهران در اداره این مجموعهها با شهرداران همکاری میکند.
وی افزود: به طور مشخص ۳ میلیون شهروند تهرانی از امکانات این مجموعهها استفاده میکنند.اما در ایام کرونا و با تعطیلی مکرر ستاد مقابله با ویروس کرونا، مردم عملاً از استفاده این مجموعهها محروم شدند. در این بخش ما آموزشهای ورزشی غیر حضوری را از طریق ۱۱۰۰ کانال فضای مجازی ایجاد کردیم و تا کنون توانستیم توجه ۸۰۰ هزار شهروند را برای آموزشهای غیر حضوری ورزشی خود جلب کنیم.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران به دستگاههای ورزشی بوستانها اشاره و خاطرنشان کرد: ۱۲۰۰ بوستان شهر به این دستگاههای ورزشی مجهز شدهاند، متولی رسیدگی به این دستگاهها شهرداران مناطق هستند، اما در بحث احداث و نصب این وظیفه سازمان زیبا سازی است، ما آموزش استفاده از این دستگاهها را به مردم ارائه میکنیم. اگر این دستگاهها نیاز به تعمیر یا بازسازی داشته باشند، شهرداران مناطق باید این کار را انجام دهند. در طول سال، سازمان ورزش شهرداری تهران نظارتی بر روی این دستگاهها انجام میدهد و گزارش این نظارت را برای شهرداران هر منطقه ارسال میکند.
محسنی تشریح کرد: در طول ۶ ماه اول سال ۱۴۰۰ نظارت و برسی بر روی دستگاههای ورزشی مناطق جنوبی شهر تهران انجام شد و مراحل بازسازی و تعمیر این دستگاهها به سرانجام رسید، در حال حاضر مردم میتوانند از این دستگاهها به طور کامل استفاده کنند.
وی درباره پروژههای سازمان ورزش شهرداری تهران نیز گفت: در حال حاضر ۱۳ مجموعه ورزشی نیمه کار در مناطق ۲۲ گانه داریم که کمتر از ۵۰ درصد کار ساخت و ساز آنها انجام شده است، برای افتتاح این مجموعهها کمبود بودجه داشتیم اما برنامه ما برای بهره برداری از آنها، برون سپاری به بخش خصوصی است.
منبع: ایلنا
نظر شما