واکسینه شدن گروه‌های آسیب‌پذیر تا پایان سال/۲۵۰ هزار دوز واکسن وارد می‌شود

وزیر بهداشت از آغاز تولید واکسن ملی از اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: ۲۵۰ هزار دوز واکسن دیگر به زودی وارد می‌شود و امیدواریم تا پایان سال، گروه‌های آسیب پذیر نیز واکسینه شوند.

به گزارش ایمنا، سعید نمکی در آئین ره پویش سلامت در دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار کرد: احتمالاً تولید واکسن ملی از اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در کشور آغاز شود.

وی با عنوان این مطلب که مراحل تولید واکسن کرونا در کشور به خوبی پیش می‌رود، گفت: پیش بینی می‌کنیم تولید واکسن ملی را از اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در کشور آغاز کنیم و بتوانیم علاوه بر تأمین نیاز داخل، به صادر کننده واکسن در منطقه تبدیل شویم.

وزیر بهداشت با اشاره به آغاز فاز دوم واکسیناسیون کادر درمان از روز سه شنبه، افزود: ۲۵۰ هزار دوز واکسن دیگر به زودی وارد می‌شود و امیدواریم تا پایان سال، علاوه بر کادر درمان، گروه‌های آسیب پذیر نیز واکسینه شوند.

نمکی ادامه داد: بعد از کادر درمان، سراغ خانه‌های سالمندان و گروه‌های آسیب پذیر می‌رویم و امیدواریم تا پایان سال جاری، این گروه‌ها واکسینه شوند. وزیر بهداشت در ادامه از رفتارهای پروتکل شکنان به شدت گلایه کرد و گفت: از کسانی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند گلایه دارم و گله‌مندترم از کسانی که با پروتکل شکن‌ها برخورد نمی‌کنند.

نمکی با عنوان این مطلب که وزارت بهداشت ابزار برخورد ندارد، افزود: ابزار ما جان است که فدا شده و بیش از این چیزی نداریم. ما از برخی اتفاقات کشور، اطلاع نداریم. دیشب در ایلام خانم جوانی این توبه شد و حامله بود که با سزارین کودکش به دنیا آمد. من نمی دانم که این کودک هرگز مادر دید یا خیر یا چشم این مادر بر سیمای فرزندی که ماه‌ها در شکمش حس کرده باز خواهد شد یا نه، اما چه کسی عامل مرگ این بانوی ایلامی است.

وی گفت: نمی‌شود که من ناگهان با خبر شوم بدون اطلاع ما یک گروه آمد و گروهی رفت. آن هم در کشوری که رهبر انقلاب وقتی می‌خواهند نشست مجازی بگذارند، می‌گویند باید از وزارت بهداشت اجازه بگیریم. رئیس جمهور می‌خواهد برود مرقد امام (ره) می‌گوید از وزارت بهداشت بپرسید به چه صورت باشد. این نمی‌شود که بقیه رعایت نکنند. بزرگان نظام رعایت می‌کنند، اما عده‌ای اصلاً حواس‌شان به این چیزها نیست. وقتی هم اپیدمی آمد و کشتار کرد، می‌گویند در فلان جا غلظت اکسیژن کم بود، طبق گزارشات واصله در فلان جا بیمار را دیر رسیدگی کردند و همه این سوالات شروع می‌شود،

وی ادامه داد: یک نفر نمی‌گوید که در پیک قبلی خوزستان که پروتکل شکنی ما را گرفتار کرد، چه کسی این را جمع کرد، چه کسی شب تا صبح نخوابید، چگونه اکسیژن رسید، چرا یک نفر نیامد در خیابان فریاد بزند که ما امکانات نداریم، چه کسانی این آتش را خاموش کردند، اما اگر خدایی نکرده ۵ دقیقه دارویی دیر شود، هزار قلم و هزار شبکه اجتماعی راه می‌اندازند.

وزیر بهداشت افزود: این طور نمی‌توان مملکت اداره کرد. من مکتوب هم نوشتم. دیگر برای ما و همکارانمان بیش از این صبوری میسر نیست. ما برای موج شکنی خلق نشدیم و دیگران برای موج آفرینی. این را همه باید بدانند، محکم هم باید بدانند.

نمکی گفت: ما کی برای تردد از مرزها به سمت عتبات و برگشتش مجوز و اجازه دادیم. کدام یک از همکارانم با برخی از این ترددها موافقت کردند. اتوبوسی می‌آید و آن را در مرز تست می‌کنیم که فرد مثبت از آن بیرون می‌آید، این فرد مثبت پیاده می‌شود و اتوبوس تا فلان شهرستان می‌رود، ردیابی می‌کنیم و تازه موارد مثبت در آنجا پیدا می‌شوند. تا کجا باید همکاران من تاوان ندانم کاری برخی را بدهند.

منبع: مهر

کد خبر 476806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.