امیر شکیبا منش در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهر هوشمند شهری است که بر اساس آخرین نظریه تکامل یافته مدیریت شهری و مبنای فناوری اطلاعات بنیان نهاده شود و مهمترین بعد چنین شهری حکمروایی هوشمند و شهروند هوشمند است.
وی با بیان اینکه مشارکت هوشمند در قالب حکمروایی هوشمند مفهوم پیدا میکند، خاطرنشان کرد: حکمروایی هوشمند میتواند یکی از نظامهای اداری ناکارآمد را از بین ببرد تا از مراجعات غیرضروری به ارگانهای تأثیرگذار در مدیریت شهری جلوگیری شده و بسیاری از تخلفات کاهش پیدا کند.
این کارشناس طراحی شهری افزود: ارتباط بین سازمانها و تعیین جایگاه هرکدام از آنها در نظام مدیریت شهری هوشمند نیز در قالب حکمروایی خوب شهری امکانپذیر است.
شکیبامنش به اهمیت مشارکت شهروندان در شهر هوشمند اشاره و تاکید کرد: اشتراک گذاری هوشمندانه اطلاعات در حوزههای مختلف شهری موجب مشارکت هوشمندانه شهروندان در عرصه توسعه طرحهای شهری و توسعه شهر از جنبههای مختلف میشود.
وی یادآور شد: در یک شهر هوشمند ذینفعان مختلفی از جمله مسئولان شهری، شهروندان، شرکتها وگروههای اجتماعی مختلف وجود دارند و یک شهر هوشمند باید بتواند برای همه این ارکان و همه این اجزا ارزشآفرین باشد.
این دکترای طراحی شهری گفت: عدالت در دسترسی به منابع مختلف، امکانات و زیرساختهای شهری میتواند از طریق بهکارگیری فناوری در شهرهای هوشمند فراهم شود تا همه شهروندان بتوانند دسترسی عادلانه و یکسانی به همه سازمانها داشته باشند.
نظر شما