ثبت‌نام‌های جدید طرح ملی مسکن، جایگزین افرادی می‌شوند که واریز وجه نکردند

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اجرای طرح اقدام ملی مسکن به شکل واگذاری زمین، مجتمع‌سازی و مشارکت مردمی در بافت فرسوده است، گفت: ثبت‌نام‌های جدید طرح اقدام ملی مسکن، جایگزین افرادی می‌شوند که واریز وجه نکردند.

به گزارش ایمنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه جلسه هیأت دولت در خصوص طرح اقدام ملی مسکن، اظهار کرد: در طرح اقدام ملی مسکن سال گذشته در دو مرحله ثبت‌نام انجام شد و ۸۸۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند که بعد از پالایش افراد تأیید شده واجد شرایط ۴۳۴ هزار نفر شناسایی شدند. همزمان با فرآیند ثبت‌نام و بعد از آن برای تمامی در شهرهایی که ثبت‌نام انجام شد، زمین و پروژه تعریف شد.

وی ادامه داد: افراد در چندین دسته یا از طریق دریافت زمین که خودشان به شکل گروهی احداث می‌کنند و یا مجتمع‌سازی که با سازنده عقد قرارداد می‌کنند، و یا مشارکت مردمی در بافت‌های فرسوده، تعیین‌تکلیف شدند.

عضو کابینه دولت دوازدهم بخشی از پروژه اقدام ملی را مرتبط با ساکنان بافت‌های فرسوده برشمرد و افزود: حدود ۳۳ هزار نفر از ۴۳۳ هزار نفر، مردمی هستند که در بافت فرسوده زندگی می‌کنند که در بانک تشکیل پرونده دادند و از تسهیلات ساخت در بافت فرسوده بهره‌مند می‌شوند.

اسلامی گفت: اجرای طرح اقدام ملی مسکن به شکل واگذاری زمین، مجتمع‌سازی و مشارکت مردمی در بافت فرسوده انجام خواهد شد.

وی یادآور شد: با تمهیدات چندین باره‌ای که انجام شد، ضروری بود تا مردم باید پول به عنوان آورده اولیه به حساب واریز می‌کردند و کسانی که افتتاح حساب کرده و آورده اولیه را واریز کردند به غیر از کسانی که زمین دریافت می‌کنند حدود ۱۴۰ هزار نفر هستند. مابقی برای تکمیل آورده‌های خود اقدام نکردند و تشخیص ما این است که این تعداد افراد به واریز وجه اهتمام نداشتند.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: بنابراین با توجه به وجود ظرفیت خالی و همچنین شهرهایی که در دوره‌های قبلی ثبت نام در آنها انجام نشد، سامانه باز و ثبت نام انجام می‌شود. در ثبت نام جدید، هم جایگزینی کسانی را که تشکیل پرونده دادند و پول به حساب نریختند تا پروژه تکمیل شود، انجام خواهد شد و هم در مناطق جدیدی که ظرفیت خالی برای طرح باز شده است ثبت نام انجام می‌شود.

اسلامی تصریح کرد: طرح ۴۰۰ هزار واحد مسکن شهری یک پروژه اجرایی و عملیاتی است و به تدریج که واحدهای مسکونی آماده می‌شود متقاضیان، واحدهای مسکونی را تحویل می‌گیرند و در آن مستقر خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰۰ هزار واحد مسکن محرومان با کمکِ کمیته امداد، سازمان بهزیستی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، قرارگاه محرومیت‌زدایی بسیج و سپاه، خیرین مسکن‌ساز، همگی در سطح کشور، احداث خواهد شد. این برنامه با اهتمام ویژه توسط سازمان‌های نامبرده، پیش خواهد رفت.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در اجرای این طرح، سازمان برنامه و بودجه از محل جدول ۱۴ قانون بودجه هر سال، یارانه دولت را به آنها تخصیص می‌دهد که آنها بتوانند از مسکن مناسبی که برایشان طراحی شده است بهره مند شوند.

کد خبر 465309

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.