به گزارش ایمنا، به نقل از وبدا، سعید نمکی روز دوشنبه در جلسه کمیته ملی تعیین مصادیق شهدای مدافع سلامت گفت: هر روز داغ تازهای از سربازان خط مقدم و ژنرالهای مبارزه با کووید ۱۹ را به دل داریم. روز گذشته دکتر زارع جوشقانی رئیس بیمارستان لبافی نژاد از چشم پزشکان بسیار برجسته کشور را از دست دادیم که سوابق مدیریتی درخشانی در حوزه سلامت در کاشان، زنجان و تهران داشت.
وی ادامه داد: چند روز قبل دکتر فقیهی که ایشان هم از چشم پزشکان برجسته بود را از دست دادیم که سالها رئیس بیمارستان طرفه بود و این بیمارستان را متحول کرده و به عبارتی دوباره ساخته بود، همچنین افرادی مانند دکتر حسنی یکی از متخصصان حاذق آی سی یو، دکتر نادری یکی از بزرگان پیوند و بسیاری از پزشکان برجسته کشور و تعداد زیادی پزشک، پرستار و کادر درمانی و کارکنان سلامت را از دست داده و میدهیم و این ضایعات، قابل جبران نیست.
نمکی خاطرنشان کرد: متأسفانه شدت سرایت ویروس بیشتر شده و حتی ظن اینکه قدرت بیماریزایی آن با موتاسیونهایی افزایش یافته باشد وجود دارد، هم سنین پائینتر را گرفتار میکند و نوع گرفتاری آن، وخامت حال بیماران را بیشتر میکند.
مدافعان سلامت از خودگذشتگی کردند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: مدافعان سلامت از ابتدای شیوع کرونا در کشور، تلاشها و از خودگذشتگیهای زیادی کردند و همه هستی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و پروندههای شهدای خدمت در حوزه سلامت به بنیاد شهید و امور ایثارگران رسیده و نظام جمهوری اسلامی ایران، حق و حقوق این عزیزان و خانوادههای گرانقدر ایشان را باید مراعات کند.
سعید اوحدی خاطرنشان کرد: علاوه بر بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی در بخش دولتی، برخی مراکز غیردولتی، خیریه و نهادهای عمومی برای رسیدگی به بیماران کووید ۱۹ خدمترسانی کردهاند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: لازم است که رسانهها به ویژه سازمان صدا وسیما، در راستای انعکاس ایثار شهدای خدمت در راه مبارزه با کرونا اقدامات بیشتری انجام دهند، اخیراً از خانواده یک پرستار سرکشی کردیم و شهیده این خانواده ۲۵ سال سن داشت و پدر خانواده میگفت که دختر دوم من هم پرستار است و او بعد از شهادت خواهرش، مصممتر شده و وقت بیشتری در بیمارستان برای خدمتگزاری به بیماران اختصاص میدهد و این صحنهها باید بیشتر نشان داده شود. مشابه این صحنهها را در دوران دفاع مقدس هم مشاهده میکردیم.
جلسه کمیته ملی تعیین مصادیق شهدای مدافع سلامت با حضور وزیر بهداشت، معاونین رئیس جمهور و رؤسای بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان اداری و استخدامی برگزار و دستورالعمل نهایی نحوه تشکیل و بررسی مدارک و مستندات شهید خدمت تصویب و توسط وزیر بهداشت به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور، ابلاغ شد.
در پایان این جلسه این دستورالعمل در راستای اجرای بند ۱ ماده ۳ آئین نامه اختصاصی تعیین مصادیق و امتیازات شهید خدمت که توسط شورای عالی امنیت ملی به تصویب رسیده بود، مصوب و ابلاغ شد.
نظر شما