حمیدرضا شیخان در گفتگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه میانگین مصرف مرغ در استان اصفهان، روزانه ۵۰۰ تن است، اظهار کرد: در بازه زمانی ۲۰ روز گذشته، حجم مصرف مرغ در استان، بر اساس میانگین استاندارد بوده اما قبل از این ۲۰ روز، کشتار در راستای تولید کمتر و عرضه بیشتر کاهش یافته بود.
وی افزود: تجربیات نشان میدهد که به محض خنکتر شدن هوا و عبور از بازه زمانی فصل تابستان، تولید بهینه مرغداریهای اصفهان بهبود مییابد و تلفات مرغ در آنها به شدت کاهش خواهد یافت. مشکل خاصی هم برای خرید مرغ از مرغداران اصفهانی وجود ندارد و وضعیت نظام عرضه و تقاضا در این بخش مناسب است.
رئیس انجمن صنفی کشتارگاههای صنعتی استان اصفهان با بیان اینکه تولید مرغ در مرغداریهای اصفهان در وضعیت مناسبی قرار دارد و خرید آن تضمینی است، تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ یکی از اقلام اساسی و استراتژیک سبد کالای خانوارهاست، دولت همیشه بر کشتار مداوم مرغ در کشتارگاهها و تأمین نیاز بازار تاکید داشته است.
شیخان اضافه کرد: مرغ نسبت به دیگر اقلام پروتئینی موجود در بازار کمترین قیمت را دارد و به همین جهت دولت در بازه زمانی شیوع گسترده ویروس کرونا از استمرار فعالیت کشتارگاههای صنعتی در استان اصفهان حمایت کرده است.
وی ادامه داد: البته در صورتی که مرغ مورد نیاز بازار به صورت کامل تأمین نشود، ظرفیت کشتار در کشتارگاههای صنعتی استان اصفهان به کمتر از یک سوم ظرفیت طبیعی نیز میرسد و این کاهش ظرفیت، مضرات اقتصادی متعددی را برای کشتارگاههای صنعتی در پی خواهد داشت.
نظر شما