به گزارش ایمنا، مهدی علینژاد در حاشیه مراسم مجمع انتخابات فدراسیون ورزش های رزمی و در جمع خبرنگاران افزود: اجازه دهید که وضعیت سرمربی تیم ملی فوتبال از طریق خود فدراسیون فوتبال پیگیری شود. در حقیقت انتخاب سرمربی بر عهده فدراسیون فوتبال است نه وزارت ورزش اما آنچه که شنیدم در روز گذشته اعلام شده که مربی تیم ملی فوتبال ایرانی است و اصرار فدراسیون فوتبال بر این است که به زودی به جمع بندی برسند.
وی همچنین درباره اینکه چرا تا یک ساعت قبل از بازی استقلال در پلیاف آسیا حق پخش به صدا و سیما داده نشده بود؟ گفت: قبل از این که مشخص شود قرار است بازی استقلال در امارات برگزار شود میزبان مشخص شده بود و ما در آن زمان اعلام کرده بودیم که بازی نمیکنیم. وقتی توانستیم با کنفدراسیون فوتبال آسیا به توافق برسیم ظرف چند ساعت ویزای بازیکنان را دریافت کردیم تا آنها بتوانند به بازی برسند.
وی افزود: چون هنوز حضور تیم ما در امارات مشخص نبود و باشگاه استقلال نیز برای پخش این بازی با طرف کویتی وارد مذاکره شده بود که او نیز از طرفداران استقلال نبود، در نتیجه کشور میزبان تا یک ساعت قبل از شروع بازی، اجازه پخش به صدا و سیما نداده بود که خوشبختانه با هماهنگی انجام شده به این نتیجه رسیدیم که استقلال پول را از طریق حق پخش به کشور میزبان پرداخت کند تا امکان پخش این بازی از صدا و سیما فراهم شود.
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش جوانان دربارهی ضرورت حضور مشاوران حقوقی در کنار باشگاههای فوتبال گفت: تذکری که ما به باشگاههای استقلال و پرسپولیس و همچنین سایر باشگاهها دادیم این است که با جذب مشاورین حقوقی در مورد قراردادهای خود کمتر با مشکل مواجه شوند. آن چیزی که در خصوص فوتبال و باشگاهها رخ داد و جنبه ملی داشت حمایت وزارت ورزش از باشگاههای تیم فوتبال بود. بعضی وقتها باشگاهها اعلام میکنند که دولت نباید دخالتی در امور باشگاهداری داشته باشد اما من معتقدم اگر دولت کمک نکند، ورزش ما به خوبی پیش نمیرود. توصیه من به تمام باشگاهها و فدراسیونها این است که که از مشاورین حقوقی در بخش بینالملل خود استفاده کنم.
وی همچنین دربارهی علت بازی باشگاهها در کشور ثالث افزود: در برنامه زنده من بارها این را تاکید کردم در ۱۷ ژانویه نامهای دریافت کردیم از فدراسیون فوتبال آسیا که کلیه بازیهای پلی آف در مرحله گروهی به دلیل ناامن بودن، امکان برگزاری در ایران را ندارد. این مساله مورد تایید ما و باشگاهها نبود. در این زمینه با فدراسیون فوتبال آسیا مکاتباتی داشتیم مبنی بر این که در یک کشور ثالث بازی نخواهیم کرد. در حقیقت یک اجماع و همدلی خوبی بین وزارت ورزش و باشگاه ایجاد شد که این همدلی نتایج خوبی را به دنبال داشت. این مساله نه تنها باشگاهها بلکه بازیهای تیم ملی را نیز تحت پوشش قرار میداد و سبب میشد تا بازیهای ملی نیز در ایران برگزار نشد. ضمن این که یک لابی و مذاکرات پشت پرده از ارگانهای مختلف حاکمیتی از جمله رئیس مجلس وزارت خارجه و سایر دستگاههای ذی ربط انجام شد که سبب شد تا در نهایت به توافق بزرگی دست پیدا کنیم.
علینژاد اضافه کرد: در این توافق ما تلاش کردیم موضوع ناامنی ایران را از مکاتبات کنفدراسیون آسیا برداریم و بتوانیم کلیه مسابقات داخلی و گروهی را در ایران برگزار کنیم. در این توافق هر چند دو بازی آپلیآف در کشور ثالث برگزار شد اما موضوع ناامنی از ایران برداشته شد. ما اگر به این توافق نمیرسیدیم باید جریمههای سه سال محرومیت، و جریمههای مالی متعددی را قبول میکردیم که منطقی نبود و این توافق در ابتدا با مقاومت همراه بود و سپس مذاکره و تعامل. که در پایان سناریویی طراحی شد که به خوبی جواب داد.
معاون وزیر همچنین دربارهی مجمع انتخابات فدراسیون ورزشهای رزمی افزود: این مجمع قرار بود ۱۲ آذر برگزار شود که بنا به دلایلی به خاطر نامه نگاری برخی از کاندیداها منتفی شد. اما به اعتقاد من مجمع امروز در یک فضای آرام و خوبی برگزار شد و از ۴۱ رای یوسف بهتری توانست با ۳۶ رای رئیس فدراسیون ورزش شود. امیدوارم وی بتواند مدیریت جدید شرایطز خوبی را برای فدراسیون رقم بزند.
وی ضمن تشکر از رئیس پیشین این فدراسیون اظهار کرد: رشیدی طی ۴ سال در این فدراسیون تلاشهای زیادی را برای پیشرفت و ترقی این فدراسیون انجام داده بود و همچنین عظیمی نیز در طی ۸ ماه حضورش تلاش کرد انتخابات را در فضای آرام و بدون حاشیه برگزار کند. البته اگر برخی از کاندیداها در دور اول به برگزاری انتخاب اعتراض داشتند باید بگویم یوسف بهتری با رای اعضای مجمع رئیس فدراسیون شد و کسانی که مخالف انتخاب وی بودند در رای گیری رای سفید دادند. برگزاری مجمع قواعدی دارد که بر اساس آن انتخاب انجام میشود.
علینژاد گفت: امروز همه چیز شفاف بود و اعضای مجمع در فضای آرام و بدون حاشیه رئیس آینده این فدراسیون را انتخاب کردند.
وی همچنین درباره برگشت برخی از سبکها که از این فدراسیون جدا شده و تحت پوشش سایر فدراسیونها قرار دارند گفت: فدراسیون رزمی یک فدراسیون تخصصی است و تمام سبکها باید تحت پوشش این فدراسیون قرار بگیرد. وزارت ورزش در این زمینه تلاش میکند تا رشتههایی که از فدراسیون رزمی جدا شدهاند دوباره تحت پوشش این فدراسیون قرار بگیرند.
علی نژاد تاکید کرد: این فدراسیون بیشتر در بحث همگانی فعالیت داشته، باید بهتر بتواند درآینده در حوزهی قهرمانی نیز گامهای موثری بردارد و سر و شکل جدیدی را در فدراسیون ایجاد کند. یکی از ویژگیهای مهم این فدراسیون این است که کمتر از منابع دولتی استفاده میکند و بیشتر بخش خصوصی در فعالیتهای این فدراسیون دخالت دارد که این نیز قابل توجه است.
وی گفت: باید سبکهایی که محتوای فنی ندارند در این فدراسیون بازنگری شود تا بعد از ده تا ۱۵ سال خروجی خوبی را از این ورزش داشته باشیم.
منبع: ایسنا
نظر شما