صادرات فرآورده‌های دامی اصفهان به ۱۶ کشور جهان

رییس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: بیش از شش میلیون کیلوگرم انواع فرآورده های دامی خوراکی و غیر خوراکی در چهار ماهه نخست سال ۹۸ از استان اصفهان به ۱۶ کشور جهان صادر شده است.

منصور کیمیایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در چهار ماهه نخست سال جاری ۱۹ نوع محموله فرآورده های خام دامی خوراکی و غیرخوراکی به میزان شش میلیون و ۳۰۰ هزار کیلوگرم از استان اصفهان صادر و حدود هشت میلیون و ۳۱۳ هزار دلار ارزآوری داشته است.

وی افزود: بر اساس قوانین بین‌الملل، انواع صادرات فرآورده‌های دامی در استان فقط با اخذ گواهی حمل بهداشتی از سوی اداره کل دامپزشکی قابل انجام است.

رییس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان تصریح کرد: صادرات خامه پاستوریزه و استریل به میزان دو میلیون و ۴۰ هزار کیلوگرم به کشورهای روسیه و مالزی و پنجه مرغ به میزان یک میلیون و ۵۶۸ هزار کیلوگرم به مقصد کشورهای ویتنام، هنگ کنگ و کامبوج بیشترین سهم صادراتی فرآورده های دامی را به خود اختصاص داده است.

کیمیایی با اشاره به اینکه صادرات فرآورده‌های غیرنفتی شاهرگ تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: در پایان سال ۱۳۹۷ بیش از ۱۸ میلیون کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی خوراکی و غیرخوراکی به ۲۸ کشور جهان صادر و  ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار ارزش صادراتی به ارمغان آورده است.

وی تصریح کرد: پای مرغ، عسل، پودرگوشت، آلایش خوراکی مرغ، آلایش غیرخوراکی دام، تخم مرغ، مرغ منجمد، هزارلا گاوی، ماهی تازه، میگو تازه، ماهی و میگو منجمد، پنیر خامه‌ای و اولترافیلتراسیون (UF)، پر شترمرغ، پرنده زینتی، کبک و ماهیان زینتی از دیگر انواع محموله های صادراتی این استان به دیگر کشورهای جهان است.

کد خبر 384910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.