انرژی غذایی

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: در سال ۱۳۹۲ حدود ۵۴ درصد از انرژی غذایی مورد نیاز مردم از تولید داخلی تامین می شد که این میزان در حال حاضر به ۸۲ درصد ارتقا یافته و به وضعیت پایدار رسیده است.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، عباس کشاورز اظهار کرد: درصد خوداتکایی کشور در تولید گندم از ۶۵ درصد در سال ۹۲ به ۱۰۵ درصد در سال‌جاری افزایش یافته است. در سال ۹۲ خوداتکایی در تولید شکر ۴۹ درصد بود که در حال حاضر به ۹۱ درصد رسیده‌ است.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این که درصد خوداتکایی در تولید برنج از ۴۹ درصد در سال ۹۲ به ۶۰ درصد رسیده، خاطرنشان کرد: درصد خوداتکایی در تولید حبوبات از حدود ۷۰ درصد در سال ۹۲ به ۸۸ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان این که در پنج سال اخیر به صورت مستمر سالانه شش درصد بهره وری آب در بخش کشاورزی ارتقا یافته است، تصریح کرد: خوداتکایی کشور در تولید گندم با کاهش ۴۶۰ هزار هکتاری سطح زیرکشت و افزایش بهره وری و عملکرد در واحد سطح حاصل شده است.

کشاورز با اشاره به این که افزایش تولید شکر متکی به کشت پاییزه چغندرقند است خاطرنشان کرد: برنامه تولید علوفه به منظور افزایش تولید شیر در کشور با اتکا به کشت پاییزه ساماندهی شده و در دستور کار قرار دارد.

وی اعلام کرد: بسته زراعت دیم با توجه به پایداری، تنوع تولید و حاصلخیزی خاک تهیه شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی به تدوین و اجرای نظام نامه ثبت کود کشاورزی گفت: در سال های اخیر تولید، تدارک و توزیع کود های کشاورزی ساماندهی و استانداردسازی شده است.

وی یادآور شد: در سال ۹۲ کمتر از ۵۵ درصد از کود کشاورزی مورد نیاز کشور در داخل تولید می شد و در حال حاضر ۸۱ درصد از کود مورد نیاز بخش کشاورزی در داخل تولید می شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =