به گزارش ایمنا، قسیم عثمانی با اشاره به اینکه ارزهای بسیاری در خانهها وجود دارد، اظهار کرد: برگشت ارزها به سیستم مالی مسلتزم مشوق و تضمینهایی است که مردم نسبت به بازدهی و بازگشت آن اطمینان حاصل کنند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس با تاکید بر اینکه باید مردم از برگشت و در دسترس بودن ارزهایشان اطمینان داشته باشند، ادامه داد: اینکه چه میزان منابع ارزی موجود در منازل و بالشتها به عرصه اقتصادی بیاید به کار فرهنگی، ارائه مشوقهای مالی و اعتمادسازی قانون بر میگردد.
نماینده مردم بوکان در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه اعتمادسازی تاثیر بسزایی در جذب سرمایههای ارزی دارد، گفت: برای کاهش فشار تقاضای ارزی ضرورت دارد منابع ارزی بالشتی به سیستم بانکی برگردد به همین جهت باید مجلس و دولت در اعتمادسازی قانونی گام بردارند.
وی بیان داشت: دولت و مجلس با ارائه طرح و لوایح مرتبط میتوانند اعتماد مردم را به بانکها برگردانند.
عثمانی در ادامه در خصوص مشوقهای مالی توضیح داد: یکی از مشوقهای مالی میتواند این باشد که برای سپرده های ارزی سود در نظر گرفته شود و از سوی دیگر به همان راحتی که مردم میتوانند به حساب ریالیشان دسترسی داشته باشند، بتوانند از حساب ارزیشان برداشت کنند.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با در نظر گرفتن مشوقهای مالی، منافع مردم در این است که به جای نگهداری ارز در خانه سرمایههایشان را به بانکها بیاورند اما باید مطمئن شوند که هر وقت لازم داشتند به ارزشان دسترسی دارند.
منبع: خانه ملت
نظر شما