محمد حسن انتظاری رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در برنامه تلویزیونی با موضوع "قارچ غذای سلامتی" که بعد از ظهر جمعه از شبکه تلویزیونی اصفهان پخش شد، ضمن تاکید بر خواص قارچ از جمله مفیدبودن آن برای افراد مبتلا به بیماری دیابت، چربی و فشار خون، اظهار کرد: قارچ دارای انواع مواد غذایی غنی است که برای سلامتی انسان بسیار مفید است و پروتیین بالایی دارد که می تواند جایگزین گوشت شود.
وی با بیان اینکه این روزها موضوع مسمویت ها با قارچ به صورت فراگیر در سطح کشور مطرح است، افزود: معمولا رشد قارچ ها با بارندگی افزایش پیدا می کند و با توجه به شرایط کنونی از همشهریان خواهش می کنیم که در طی یک ماه اخیر از مصرف قارچ هایی که به صورت متفرقه به آنها ارایه می شود و یا از مصرف قارچ هایی که در پایین درخت یا در زمین های خاکی رشده کرده اند به شدت خوددداری کنند.
تفکیک قارچهای سمی و غیرسمی غیرممکن است
نظر شما