به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از ایرنا، ایمان شکیبخواه با بیان این مطلب، تصریح کرد: تمامی هتلهای تحت پوشش سازمان حج و زیارت به صورت روزانه توسط بازرسان بهداشت محیط بازرسی شده و از نظر شاخصهای بهداشتی، اسکان، نظارت و آموزشهای لازم ارایه میشود. وی افزود: تا به امروز غذای زائران در کربلا در دو آشپزخانه مرکزی ابوتراب و جرش با نظارت مستقیم کارشناسان ثابت بهداشت محیط پخت و میان زائران توزیع شده است.
شکیبخواه با اشاره به افزایش گردوغبار و ریزگردها در هوای کربلا تشریح کرد: با توجه به افزایش گردوغبار و ریزگردها در کربلا در چند روز اخیر، میزان مراجعه زائران به علت آلرژی و مشکلات تنفسی چندین برابر شده و با توجه به قیمت بالا و تعداد محدود ماسکهای فیلتردار در عراق، به زائران توصیه میشود حتما قبل از سفر این ماسک را از داروخانههای کشور تهیه کرده و با خود به همراه داشته باشند. وی درباره تأمین آب آشامیدنی بهداشتی گفت: زائران توجه داشته باشند که آبهای لولهکشی در هتلها و مسافرخانهها قابل آشامیدن نیست و تنها آب بهداشتی برای آشامیدن، آبهای بستهبندیشده با ظاهر مناسب است و در صورت عدم دسترسی، لازم است آب را به مدت ٢٠دقیقه بجوشانند.
مسئول بهداشت محیط مرکز پزشکی حج و زیارت هلالاحمر در کربلا افزود: عامل مراجعه بیش از ٩٥درصد افراد به درمانگاههای مرکز پزشکی حج و زیارت، ابتلا به بیماریهایی چون اسهال، آلرژی و حساسیت، گرفتگی عضلانی و آسم بوده که با مصرف آب و مواد غذایی بهداشتی و همچنین شستن مرتب دستها قبل از غذا خوردن و طی مراحل اصولی هربار به مدت حداقل ٢٠ثانیه، میتوان از بروز این بیماریها پیشگیری کرد. وی با اشاره به بازدید بازرسان بهداشتی از هتلها و مراکز پخت غذا افزود: ١٢٠ بازدید توسط بازرسان بهداشتی از هتلها و مراکز پخت غذا انجام شده و در طی آن آموزشهای لازم به مدیران کاروانها، زائران و آشپزها داده شده است.
نظر شما