به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، این طرح که با حضور پر شور تعدادی از کارشناسان بهداشت مراکز و با هدف کنترل موازین بهداشتی در مراکز حساسی همچون رستوران ها، فست فودها، قنادی ها و آب میوه و بستنی فروشی ها، برنامه ریزی و به مرحله اجرا در آمد، نتایج درخور توجهی برای تامین امنیت غذایی شهروندان به دنبال داشت.
در این طرح، ۸۷ مورد بازدید، ۱۸ مورد اخطار نواقص بحرانی و غیر بحرانی، ۸ مورد پلمب انجام شده، ۱۷ مورد نمونه گیری مواد غذایی، ۴۵۱ کیلوگرم مقدار مواد غذایی معدومی، ۳ مورد معرفی به مراجع قضایی ، ۱۹ مورد موارد کلرسنجی و یدسنجی و همچنین یک مورد پیگیری شکایت سامانه ارتباطات مردمی انجام شده است.
لازم به ذکر است پرونده واحد های معرفی شده به مراجع قضایی، در دست اقدام هستند.
نظر شما