به گزارش خبرگزاری ایمنا رییس اداره روابط عمومی جهاد کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه امنیت غذایی، مهمترین امنیت هر جامعهای است، گفت: سیاست وزارت جهاد کشاورزی با توجه به ارتباطات بین المللی در بازار جهانی توسعه صادرات است. همچنین در دولت تدبیر و امید اقدامات مفیدی در خصوص تولید محصولات استراتژیک و افزایش بهرهوری انجام شده است.
سیدمحمد موسوی با بیان اینکه تولیدات دامی در سال ۸۸ تا ۹۱ چهار میلیون تن در سال بوده است، اضافه کرد: از سال ۹۲ تا ۹۵ میزان تولیدات دامی به ۵.۷ میلیون تن رسید و ۲۷ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به اینکه شرکت پشیتبانی امور دام در استان اصفهان پشتوانه نظارت بر تولید گوشت قرمز و سفید است، بیان داشت: تولید در بخش زراعی و باغی از سال ۹۲ تا ۹۵ از ۱۲ میلیون تن به ۱۳.۴ میلیون تن، معادل ۵ درصد رشد رسید.
وی ادامه داد: تعداد دام در استان اصفهان به جز دامهای عشایر برابر با ۲.۹ رأس دام و ۴۳۰ هزار رأس گاو و گوساله است. همچنین تعداد واحدهای صنعتی در استان اصفهان یک هزار و ۶۲۳ واحد و تعداد واحد صنعتی و سنتی ۹ هزار و ۶۰۰واحد است.
موسوی با بیان اینکه استان اصفهان به لحاظ تولید شیر خام در رتبه نخست در سطح کشور قرار گرفته است، گفت: اصفهان با تولید یک میلیون و ۲۹۳ هزار تن شیر خام رتبه نخست در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: ۶۷ هزار تن گوشت قرمز در استان اصفهان تولید میشود که با این میزان تولید استان اصفهان در رتبه پنجم کشور قرار گرفته است.
نظر شما