به گزارش خبرگزاری ایمنا احمدرضا رئیسزاده در ارتباط با آخرین وضعیت باغبانی استان، اظهار داشت: در سطح استان اصفهان باحدود ۷۲ هزار و ۷۵۱ هکتار سطح کشت محصولات باغی آبی و دیم درسال ۱۳۹۵معادل ۱۳ درصد از اراضی مورد بهره برداری در بخش به محصولات باغی اختصاص یافته است و میزان تولید محصولات باغی از این سطوح حدود ۵۴۶ هزار و ۵۷۱ تن است.
وی ادامه داد: استان اصفهان در زمینه تولید محصولات باغی دارای وضعیت خوبی است به گونهای که در محصول "بِه" با سطحی برابر ۲۳۰۰هکتار، ۲۱ درصد سطح کشور و با تولید ۲۲۷۶۵ تن رتبه دوم کشور، سیب با سطحی برابر ۲۱ هکتار و ۸۱۲ هکتار ۱۰ درصد سطح کشور و با تولید ۲۵۰ هزار تن رتبه سوم کشور، انار با سطحی برابر ۸۷۰۰ هکتار ۱۱ درصد سطح کشور و با تولید ۱۰۱ هزار و ۷۷۰ تن رتبه سوم کشور و گل محمدی با سطحی برابر ۲۶۵۰ هکتار ۱۵ درصد سطح کشور و با تولید ۷۸۷۵ تن رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در ارتباط با کشتهای گلخانهای نیز گفت: از مهمترین مزایای کشت های گلخانه ای می توان به افزایش عملکرد در واحد سطح، افزایش راندمان مصرف آب، امکان تولید محصول سالم و اشتغال زایی بالا در واحد سطح اشاره کرد.
وی افزود: سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای شامل سبزی و صیفی و گل و گیاه زینتی استان برابر ۱۶۰۰ هکتار و میزان تولید سالیانه سبزی و صیفی گلخانهای استان بالغ بر ۲۳۵ هزار تن است که اصفهان رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است، همچنین اصفهان با تولید سالانه ۵۲ میلیون گل شاخه بریده و تولید ۳۰.۸ میلیون نشاء گلهای نشایی-فصلی رتبه چهارم کشور را در این بخش به خود اختصاص داده است و در زمینه تولید گل شب بو نیز استان رتبه اول کشور را داراست.
رئیسزاده با بیان اینکه از مهمترین مزایای تولید قارچ می توان به اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص غذایی و داروئی قارچ اشاره کرد، بیان داشت: سطح این محصول در استان ۵۵ هکتار در ۷۰ واحد تولیدی و با تولید ۱۱ هزار تن در سال است و در حال حاضر استان اصفهان رتبه سوم کشوری در این بخش را به خود اختصاص داده است.
نظر شما