دکتر مریم نوابزاده، محقق طب سنتی در گفتگو با ایمنا با اشاره به اینکه چای زنجبیل دارای طبيعت گرم و خشك است؛ عنوان کرد: چای زنجبیل برای تقويت حافظه، قوه باه، جهاز هاضمه، معده، قواي رئيسه بدن، خونسازی، تنظيم ادرار، خلطآوری و درمان اسهال ساده مفید است.
وی این نوع چای را ملین دانست و در خصوص دیگر خواص آن گفت: چای زنجبیل مانع از بروز سرطان میشود و كاهش دهنده چربي خون میباشد. همچنین ضد ضعف اعصاب، رطوبت مزاج، بلغم، درد مفاصل، بيماريهاي مفصل، كمردرد، مسموميت غذايي، سرفه، تهوع و آشفتگي در مسافرت، انعقاد خون میباشد.
این محقق طب سنتی زيادهروي در مصرف این نوع چای را باعث بالا بردن فشارخون و ضعف نيروي جنسي دانست و در تشریح استفاده از آن اظهار داشت: نصف قاشق چايخوري زنجبيل يا تكههاي ريشهاي آن را در يك ليوان آب جوش ريخته، در ظرف را گذاشته حدود ۱۰ دقيقه بماند بعد با كمي عسل مخلوط كرده ميل شود.
/7
وی این نوع چای را ملین دانست و در خصوص دیگر خواص آن گفت: چای زنجبیل مانع از بروز سرطان میشود و كاهش دهنده چربي خون میباشد. همچنین ضد ضعف اعصاب، رطوبت مزاج، بلغم، درد مفاصل، بيماريهاي مفصل، كمردرد، مسموميت غذايي، سرفه، تهوع و آشفتگي در مسافرت، انعقاد خون میباشد.
این محقق طب سنتی زيادهروي در مصرف این نوع چای را باعث بالا بردن فشارخون و ضعف نيروي جنسي دانست و در تشریح استفاده از آن اظهار داشت: نصف قاشق چايخوري زنجبيل يا تكههاي ريشهاي آن را در يك ليوان آب جوش ريخته، در ظرف را گذاشته حدود ۱۰ دقيقه بماند بعد با كمي عسل مخلوط كرده ميل شود.
/7
نظر شما