وزیر کشور: برگزاری الکترونیکی انتخابات دستاورد ارزشمندی است

وزیر کشور با تاکید بر اینکه مردم با حضور در انتخابات برگ زرین دیگری بر افتخارات این کشور و تاریخ انقلاب اسلامی افزودند، گفت: مشارکت در این مرحله در مقایسه با مرحله دوم سال‌های قبل ۶ تا ۷ درصد بیشتر بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد وحیدی ظهر امروز - شنبه ۲۲ اردیبهشت - در نشست خبری اعلام پایان انتخاب ات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: برگزاری انتخابات برای انتخاب نمایندگان ملت کار بسیار ارزشمند در تاریخ روشن انقلاب اسلامی بود که اتفاق افتاد و با عنایت الهی، انتخاباتی با حماسه‌آفرینی مردم برگزار شد.

وی اضافه کرد: با وجود خواست دشمنان ما و کسانی که نمی‌خواستند این برگ زرین انقلاب اسلام آن طور که هست رقم بخورد، رقابت کاملاً جدی در میدان انفاق افتاد و با دقت و کاری که انجام شد تمام نقشه‌ها در حوزه امنیت و سلامت نقش برآب شد و امانتداری خوبی نسبت به آرای مردم صورت گرفت.

وزیر کشور با اشاره به اینکه حضور ارزشمند مردم پای صندوق‌های رای با وجود تلاش‌ها و دروغگویی‌های دشمنان ملت مشاهده شد، خاطرنشان کرد: از مردم بزرگوارمان تشکر می‌کنم که با حضور خودشان برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زدند.

وحیدی گفت: این دوره از انتخابات دستاوردهای ارزشمندی داشت که یکی از آنها الکترونیکی کردن انتخابات بود. آرا با سرعت، دقت و فوریت محاسبه شد و به استحضار ملت رسید. با همت ستاد انتخابات به خصوص بخش فناوری این کار انجام شد.

وحیدی همچنین ضمن قدردانی از رهبر معظم انقلاب در معرفی ۴ مولفه در راهبری انتخابات گفت: ایشان با معرفی ۴ مولفه امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت، راه را برای ما روشن کردند.

وی با اشاره به میزان مشارکت یادآورشد: به طور طبیعی مشارکت در این دوره حدود ۶ تا ۷ درصد بیشتر از مرحله دوم انتخابات در دوره‌های گذشته بوده است؛ البته میزان مشارکت دور دوم انتخابات‌ها به طور معمول از دوره اول کمتر است که موضوعی طبیعی تلقی می‌شود.

وزیر کشور اظهار داشت: از نیروهای امنیتی و نظامی، دست اندرکاران و هیات‌های اجرایی، استانداران، فرمانداران و بخشداری‌ها و شورای نگهبان که بسیار قوی عمل کرد و از حلقه‌های میانی و گروه‌ها و فعالان سیاسی که مردم را برای یک انتخاب بهتر راهنمایی کردند و همچنین از همه فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که نقش آفرینی کردند، تشکر می‌کنم.

وزیر کشور افزود: از دست اندرکاران ستاد انتخابات که در کل کشور تلاش کردند تا برگزاری انتخابات که حاصل یک کار دسته جمعی بود و می‌توانیم ادعا کنیم این امانت با کمال بی طرفی، صداقت و امانت تحویل داده شد، قدردانی می‌کنم.

وحیدی گفت: تطبیق با قانون دشواری‌هایی داشت که ما توانستیم نکات ارزشمندی که در قانون بود را اجرایی کنیم، کار بی‌پایانی که از اسفند سال گذشته شروع شده بود، در اردیبهشت امسال به پایان رسید.

وی عنوان کرد: در مرحله دوم در ۸ حوزه انتخابیه، انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شد که بادقت و سرعت، آرا محاسبه شد و به اطلاع مردم رسید.

وی با تاکید بر اینکه با همت ستاد انتخابات و مرکز فناوری این کار به خوبی انجام شد، تصریح کرد: همگان با عزمی جزم به سوی افقی بلند حرکت می‌کنیم و انسجام و وفاق اجتماعی دستاورد مهمی است که در این مسیر برای پیشبرد اهداف انقلاب به دست آمد.

به گزارش ایمنا، رأی‌دهندگان در ۲۲ حوزه انتخابیه شامل تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ سرنوشت ۴۵ کرسی باقیمانده دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را مشخص کردند.

حدود ۱۱۵۰۰ شعبه برای مرحله دوم در سراسر کشور در نظر گرفته شده بود و انتخابات ۸ حوزه انتخابیه (تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر) به شکل تمام الکترونیکی برگزار شد.

تعداد آرای ماخوذه صحیح مرحله اول در حوزه انتخابیه تهران طبق اعلام وزارت کشور یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده حوزه انتخابیه تهران به رقابت پرداختند.

کد خبر 752602

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.