به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سجاد فخری در کنگره بین المللی زیست مواد دارویی که امروز _ چهارشنبه بیست و ششم اردیبهشت _ در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، از کاشته شدن نهال دانشکده داروسازی کرمانشاه در ۲۱ سال پیش و تبدیل آن به یک درخت تنومند و قدرتمند در امروز سخن گفت و عنوان کرد: محورهای اصلی این دانشکده از اساتید مجرب گرفتهشده است که در ۷ گروه آموزشی در حال فعالیت هستند و همچنین از دانشجویانی که فارغالتحصیلان موفق و به کار گرفتهشده در بخشهای آموزشی، پژوهشی و بخشهای کلان کشور و فناورانه است که این، نشاندهنده بالندگی دانشکده داروسازی کرمانشاه هست.
وی بابیان اینکه حدود ۷۰۰ دانشجوی دکترای تخصصی در دانشکده داروسازی تربیت شدند، بیان کرد: در دو سال اخیر این بالندگی به شکل ویژهای پیش رفت و دو مقطع دکترای تخصصی فارماسیوتیکس و فارماکولوژی که در شورای گسترش مورد تصویب قرار گرفت و انشاءالله از امسال پذیرش دانشجو در این دو رشته خواهیم داشت و بهاینترتیب در تمامی مقاطع دکترای تخصصی در دانشکده داروسازی پذیرش دانشجو داریم و این موضوع اثباتکننده بلوغ عملکردی این دانشکده است.
رئیس دانشکده داروسازی کرمانشاه اضافه کرد: این دانشکده امسال موفق به کسب صلاحیت کامل ۵ ساله خودش از سمت وزارت و مقام عالی وزارت شد و کسب رتبه یک آزمایشگاه جامع از بین تمامی آزمایشگاههای دانشگاه علوم پزشکی کشور از آن دانشکده داروسازی شد و این در حالی است که در سه سال پیش رتبه دانشکده در کشور ۱۰۰ بود و این جهش صد پلهای گام بزرگی دررسیدن به اهداف بلند دانشکده است.
رشته زیست مواد دارویی موجب همگرایی بین رشتههای مختلف شد
وی با تصریح اینکه امسال ۶ عضو هیأت علمی دانشکده داروسازی جز اعضای هیأت علمی ۲ درصد برتر کل دنیا معرفی شدن، مطرح کرد: رتبه سوم دانشکده در بیست و چهارمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور در چند روز پیش یک موفقیت بینظیر بود که از سمت دانشجویان دانشکده رقم خورد.
فخری در پایان گفت: تولید بعضی مواد شیمیایی دارویی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با درایت و مدبر بودن اساتید آن انجام میشود و بهصورت انحصاری در اختیار دانشگاه کرمانشاه هست.
در ادامه اسماعیل حریریان رئیس بورد زیست مواد دارویی کشور ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این کنگره، از در خصوص تشریح این رشته و تفاوتش با سایر رشتهها دانشگاه داروسازی اظهار کرد: سابقه تأسیس این رشته به سال ۸۴ برمیگردد که ۱۲ دانشگاه دورهم جمع شدیم و بررسی شد که دانشگاه تهران به همین شکل پیش برود چقدر از قافله علم دور میماند و به این نتیجه رسیدیم که باید یکرشته خاصی را مشخص کنیم که اعضای هیأت علمیها با تخصصهای مختلف را بتواند در کنار هم قرار دهد و باعث ارتقای کشور شود.
وی بابیان اینکه مطالعات شروع شد و به زیست مواد رسیدیم افزود: متوجه شدیم که خیلی رشتههای دیگر در تخصصهای مختلف به این رشته نیاز دارند و این علم باعث شد همه رشتهها دورهم جمع شوند و همگرایی بینرشتهای ایجاد کند.
رئیس بورد زیست مواد دارویی کشور تصریح کرد: در دانشکده داروسازی تهران حدود ۱۴ دوره دانشجویی به آموزش و پژوهش در این رشته پرداختند، در تبریز، زنجان و کرمانشاه در این رشته دانشجو داشتیم و این موضوع ما را بر آن داشت که برای آینده شغلی این دانشجویان همفکری کنیم و آن را تقویت کنیم.
نظر شما