تیتر سه زیرسرویس
-
از تاکسیهای یورو۵ چه خبر؟
بالاخره بعد از مدتها کشوقوس برای ارتقای سطح استاندارد آلایندگی ناوگان تاکسیرانی کشور، طرح نوسازی تاکسیها با استاندارد یورو ۵ امکانپذیر شد و در دستور کار متولیان قرار گرفت؛ این طرح در نیمه دوم آبان ماه کلید خورده است.
-
بودجهریزی در سایه کرونا
مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای اسلامی شهر تهران در این یادداشت به تشریح الزامات بودجهریزی در دوران شیوع کرونا و اولویتهای شورای اسلامی شهر تهران در تدوین بودجه سال ۱۴۰۰ شهرداری تهران پرداخته است.
-
پانزدهمین شماره شهرگاه منتشر شد؛
اکسیری به نام شهر شاد
پانزدهمین شماره نشریه الکترونیکی شهرگاه که به بررسی تخصصی موضوع مدیریت شهری میپردازد، منتشر شد.
-
نسبت جشنواره فیلم کودک با شهر اصفهان؛
از هویت ناب شهری تا حلقه اتصال فرهنگهای مختلف
سینما یکی از اصلیترین رکنهای فرهنگی علاوه بر سرگرمی میتواند محفل تجمع اهالی فرهنگ و هنر شود. جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان که با شهر اصفهان یادآوری میشود، یکی از بهترین نقاط برای اشاعه فرهنگی است.
-
بررسی چرایی پایداری آلایندههای هوا در زمان محدودیتهای قرنطینه در شهرها
کرونا آمد، آلودگی هوا نرفت
علی رغم اینکه کرونا در مقاطعی موجب تعطیلی مدارس، دورکاری ادارات و کاهش حجم ترددهای غیرضروری در شهر شد، اما آلودگی هوا در بخش زیادی از شهرهای بزرگ ایران همچنان باقی است و کرونا نتوانسته از حجم آلودگی هوا بکاهد.
-
خطر افزایش پسماندهای کرونایی در کمین محیط زیست
همهگیری ویروس کرونا باعث شد تا بخش زیادی از مردم در رعایت ضوابط بهداشتی همچون شستن دستها، استحمام و نظافت سطوح وسواس بیشتری به خرج دهند و در نهایت پسماندهای ناشی از این ویروس نیز افزایش یابد.
-
در گفت و گو با یک پژوهشگر توسعه شهری بررسی شد:
پیچ و خم حذف پدیده حاشیهنشینی
وزیر راه و شهرسازی وعده داده است که پدیده حاشیهنشینی اطراف شهرها را در ظرف زمانی سه سال از بین خواهد برد. این در حالی است که کارشناسان و پژوهشگران برنامهریزی و توسعه شهری معتقدند: برای مدیریت پدیده سکونتگاههای رسمی حداقل به یک دوره ۳۰ ساله برنامهریزی و اقدامات اجرایی نیاز است.
-
سه ابزار شهرداریها برای تعادلبخشی در بازار مسکن
مدیر موسسه مطالعات شهر و اقتصاد گفت: شهرداری ها از طریق سه ابزار زمین، مالی و قانونی، بر بازار مسکن تاثیر میگذارند.
-
مکانیزم نقش شهرداریها در بازار مسکن
وابستگی مسکن و صنعت ساختمان به «صنایع مختلف» باعث شده است تا از صنعت ساختمان به عنوان پیشران و موتور محرک اقتصاد یاد شود. شهرداریها با دو مکانیزم اصلی صدور پروانه ساختمانی و تعیین نرخ عوارض ساخت و ساز میتوانند در سمت عرضه مسکن مؤثر واقع شوند.
-
سیر تحول قوانین شهری در گفتوگو با یک حقوقدان:
از زمان مشروطه تاکنون اختیارات شهرداریها کمتر و کمتر شد
دهخدا در یادداشتی بلدیه را موسسهای نامیده که «در شهر به کار نظافت و بر خوبی آب و نان و چراغ و سوخت و خواربار صحت نظر داشته.» فرهنگ فارسی معین اما برای بلدیه واژه مترادفی معرفی کرده است: «شهرداری.»