موسم بهار، سرآغاز فصل برداشت تربچه از مزارع سرسبز اصفهان است. فصل بهار تا اواسط پاییز بهترین زمان برای کاشت تربچه بوده که به صورت خطی و در معرض نور کامل خورشید بذر را در زمین می کارند.

تربچه از خانواده شب بوها است و از دیرباز یکی از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانیان بوده، همچنین این گیاه به نام نگین سبزی خوردن معروف است.

تربچه (Radish) گیاهی است یک ساله با تنوع زیاد و عموماً با غذا یا به عنوان پیش غذا به صورت خام مصرف می‌شود. این گیاه بسیار اشتهاآور بوده و برای هضم غذا نیز مفید است. تربچه دارای انواع و اقسام زیادی است که علاوه بر رنگ‌های مختلف دارای شکل و اندازه‌های گوناگون و متعدد نیز می‌باشد. ارتفاع شاخه‌های این گیاه تا یک متر هم می‌رسد. برگ‌ها و ریشه آن سرشار از ویتامین C است، البته ویتامین موجود در برگ‌ها نسبت به ریشه بیشتر است. ریشه این گیاه که گرد و قرمز رنگ می‌باشد سرشار از پتاسیم، اسید فولیک و مس است. تربچه برای درمان اختلالات کبدی نیز مناسب است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    1 0
    نان تازه محلی به اضافه دوغ وخیار و شکمی گرسنه و دلی خوش وتنی سالم کنار باغی خرم وآباد با دوستانی مهربان شما هم مهمان ما باشید هم وطنان عزیز
  • حسن IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
    0 0
    با اب فاظلابه خوردن نداره
  • IR ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
    0 0
    پر رنگ و لعاب