برداشت صیفی جات در منطقه پُرزان شهرضا از تیرماه شروع و تا مرداد ماه ادامه دارد که شامل طالبی،هندوانه،خربزه و ذرت است. شهرستان شهرضا یکی از شهرستان های شاخص استان اصفهان در زمینه کشت صیفی‌جات در فضای باز بالاخص طالبی و گرمک است.

در سال زراعی امسال با وجود شرایط خشکسالی حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی دشت پرزان و مهیار به کاشت این محصول اختصاص یافته است.کلیه این مزارع مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار است تا بتوان با مصرف بهینه آب و کود از محصول سالم‌تری برخوردار شود.محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل شهرستان‌های استان اصفهان به استان‌های همجوار از جمله چهار محال و بختیاری، کهکلیویه و بویراحمد، یزد و تهران ارسال می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.