استرس
-
جامعهچطور استرس کودکان در کرونا را مدیریت کنیم؟
متخصص روانشناسی کودک و نوجوان، راهبردهایی به والدین برای کاهش استرس و آسیب پذیری کودکان در بحران کرونا و تنوع بخشیدن به سبک زندگی کودکان به منظور سلامت جسمی و روانی آنها ارائه داد.
-
جامعهلزوم مراقبت روانی، اجتماعی از کودکان و نوجوانان در دوران کرونا
یک روانشناس کودک و نوجوان گفت: «آموزش شیوههای درست فرزند پروری» و «فرهنگ سازی از طریق رسانهها» دو راهکار مهم جهت مهار پیامدهای ناشی از کرونا بر کودکان و نوجوانان است.
-
فناورینقشهبرداری دقیق محور استرس با روشی جدید
محققان مؤسسه روانپزشکی ماکسپلانک در آلمان موفق شدند برای بررسی سراسری محور استرس از شیوه جدیدی بهره بگیرند که در آن تکتک سلولهای اندام درگیر به صورت مجزا بررسی میشود.
-
ایمنا مگفوبیا چیست؟ + انواع، تست، معنی و درمان
ترس شدید یا بیمارگونه که در روانشناسی به هراس یا فوبیا (phobia) شهرت دارد ترس مداوم، بیش از حد و غیر واقعی از یک شی، شخص، حیوان، فعالیت یا موقعیت است و نوعی اختلال اضطرابی به حساب میآید.
-
فناوریکشف شیوه جدید برای محافظت از مغز در برابر استرس پیش از تولد
طبق جدیدترین تحقیقات پژوهشگران دانشگاه آیووا و بیمارستان پزشکی دانشگاه کلیولند، جنین انسان میتواند پیش از تولد در برابر تبعات استرس مصونیت پیدا کند.
-
چند رسانه ایراههای حفظ آرامش در روزهای کرونایی / اینفوگرافیک
همه ما در این یک سال با وجود ردپای کرونا در زندگی روزمره، کمابیش استرس را تجربه کردهایم. اما اینکه چگونه با این استرس و اضطراب مقابله کنیم، مهم است در ادامه به راههای کاهش استرس میپردازیم.
-
یک فوق تخصص خون و سرطان:
جامعهابتلا به سرطان پایان زندگی فرد نیست
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ترس از بیماری سرطان در جامعه ایران بیش از دیگر جوامع است و از این نظر باید فرهنگسازی شود تا هرگونه ناآگاهی کاهش یافته و افراد جامعه به این درک برسند که ابتلا به سرطان پایان زندگی فرد نیست.
-
فناورینشستن طولانی مدت چه خطراتی برای سلامت افراد دارد؟
نشستن طولانی مدت ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل، بیماری دیابت، سرطان، واریس و ترومبوز سیاهرگی عمیق را افزایش دهد.
-
جامعهافزایش مراجعان درمانگاههای روانپزشکی در دوران کرونا
رئیس مرکز روانپزشکی رازی گفت: بر حسب مشاهدات در دوران شیوع کرونا بر میزان افرادی که به دلیل اضطراب، افسردگی و به ویژه سوگواریهای حل نشده ناشی از مرگومیر این بیماری به درمانگاههای روانپزشکی سرپایی مراجعه کردهاند، افزایش نسبی پیدا کردهاست.
-
جامعهراهکار کاهش اضطراب کودکان در ایام کرونایی چیست؟
در ایام شیوع بیماری کرونا با وجود اضطراب و نگرانی در بزرگسالان این موضوع در کودکان بیشتر نمود داشته است و با کاهش تفریح و بازی و تماس با دوستان در بیرون از منزل و تحمل شرایط اضطرابی والدین، کودکان دچار سردرگمی و نگرانی بیشتری شدهاند.
-
مدیر گروه سلامت دانشگاه علومپزشکی اصفهان:
جامعهروشهای خودمراقبتی روانی در ایام کرونایی کدامند؟
مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و پیشگیری از اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان روشهای خود مراقبتی برای کاهش استرس و حفظ سلامت روانی گروه بزرگسالان و سالمندان در ایام کرونایی را تشریح کرد.
-
جامعهتوصیههایی برای دیابتیها در ایام کرونا/عفونت کووید۱۹ میتواند باعث افزایش قند خون شود
متخصص غدد گفت: بیماری و عفونت باعث ترشح استرس هورمونهایی میشود که عملکردشان برعکس انسولین است، بنابراین عفونت کووید ۱۹ هم مثل هر عفونت دیگری میتواند باعث افزایش قند خون شود.
-
فناوریفرسودگی شغلی چیست و چگونه درمان میشود؟
گاهی اوقات استرس در محل کار نتایج مثبتی دارد، اما استرس ناشی از فرسودگی شغلی معمولاً اثرات روحی و جسمی منفی داشته و زندگی افراد را تحت تاثیر قرار میدهد.
-
فناوریگلو درد عصبی چیست و چه علائمی دارد؟
گلو درد عصبی علل مختلفی دارد که در اغلب موارد جدی نبوده و قابل درمان است.
-
فناوریسالمندان در برابر فشارهای روانی کرونا مقاومتر هستند
نتایج بررسیهای محققان نشان میدهد که افراد مسن راحتتر میتوانند با تنهایی و انزوای اجتماعی ناشی از همه گیری کرونا مقابله کنند.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهبهترین ماده غذایی برای تنظیم قند خون آقایان/شایعترین عادتهای سبک زندگی غلط
بستهبندی مواد غذایی نانوایی و از بین رفتن کرونا، شایعترین عادتهای سبک زندگی غلط، خواص فوقالعاده گوجه فرنگی، لزوم احتیاط در مصرف دمنوشهای گیاهی برای بیماران قلبی و بهترین ماده غذایی برای تنظیم قند خون آقایان را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
بسته خبری سلامت ایمنا:
جامعهپرهیز از مصرف زیاد ویتامین D/ رژیم غذایی مفید برای کودکان اوتیسمی
رفع سنگینی بعد از مصرف غذای چرب و پرخوری، رژیم غذایی مفید برای کودکان مبتلا به اوتیسم، شناخت فواید میوه انبه، پرهیز از مصرف زیاد ویتامین D و درمان سرطان کاهش فشار خون با مصرف آب بادمجان را در بسته خبری سلامت ایمنا بخوانید.
-
فناوریرژیم غذایی مدیترانهای استرس را کاهش میدهد
نتایج بررسیهای محققان نشان میدهد افرادی که از رژیم غذایی مدیترانهای پیروی میکنند کمتر از دیگران در معرض ابتلا به استرس و تاثیرات ناشی از آن قرار میگیرند.
-
فناوریریزش مو؛ عارضه ناشی از استرس کرونا
استرس ناشی از همه گیری بیماری کرونا باعث بروز مشکلات زیادی از جمله ریزش موها میشود.
-
فناوریبهبود یافتگان کرونا دچار افسردگی میشوند؟
نتایج بررسیهای محققان نشان میدهد بهبود یافتگان کرونا ممکن است به بیماریهای روانی مانند اضطراب، افسردگی و بیخوابی مبتلا شوند.
-
فناوریاثر مخرب استرس اکسیداتیو بر بدن چیست؟
یک کارشناس صنایع غذایی گفت: اثر استرس اکسیداتیو یکی از واکنشهای مهم در بدن است که از نبود تعادل بین تشکیل و خنثی سازی پراکسیدان های مشتق شده از اکسیژن یا گونههای واکنش پذیر اکسیژن به وجود میآید.
-
فناوریکرونا در کودکان/ بهترین ورزش برای کودکان در دوران شیوع کرونا چیست؟
کودکان میتوانند در دوران شیوع بیماری کرونا ورزشهایی مانند تنیس را که فاصله اجتماعی در آن حفظ میشود، انجام دهند.
-
فناوریچگونه اضطراب ناشی از شیوع بیماری کرونا را کنترل کنیم؟
با بعضی اقدامات میتوان اضطراب ناشی از شیوع ویروس کووید-۱۹ را کاهش داد.
-
فناوریاسترس، خطر نارسایی قلبی را افزایش میدهد
بر اساس نتایج مطالعات، در صورتی که فردی از نارسایی قلب رنج میبرد بهتر است آرامش خود را حفظ کند زیرا داشتن استرس ممکن است شرایط او را وخیمتر کند.
-
مسئول نوجوانان و مدارس معاونت بهداشتی استان اصفهان:
جامعهکاهش تحرک نوجوانان در کرونا تهدیدی جدی است
مسئول نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی استان اصفهان گفت: هنوز برآورد دقیقی در زمینه میزان کاهش تحرک نوجوانان در دوران کرونا نداریم، اما شواهد نشان میدهد اضافه وزن و چاقی آنها بیشتر شده است و همین امر میتواند سبب افزایش احتمال ابتلای آنها به کرونا و بیماریهای غیرواگیر بشود.
-
جامعهاضطراب و افسردگی روزهای کرونایی را چگونه کنترل کنیم؟
همهگیری ویروس کرونا، رعایت دستورات بهداشتی و وجود محدودیتهای عاطفی از مواردی است که موجب افزایش استرس نگرانی از ابتلا و درپی آن بروز افسردگی و ضعف روحی بین خانوادهها شده است و در حقیقت اضطراب ناشی از شیوع این ویروس مرموز سلامت روان میلیونها انسان در جهان را تحت تاثیر قرار داده است.
-
چند رسانه ایتضعیف کنندههای سیستم ایمنی بدن / اینفوگرافیک
"تغذیه مناسب" و "استراحت کافی" کلیدهای مبارزه با ویروس کرونا هستند، اما بعضی رفتارهای غلط روزانه سبب تضعیف سیستم ایمنی بدن ما میشود.
-
جامعهکرونا و شیوع عارضه ترکخوردگی دندان
استرس و تنهایی ناشی از همهگیری کووید ۱۹ بر سلامت روان بسیاری از مردم تاثیر منفی داشته است و اکنون دندانپزشکها میگویند عواقب ویروس کرونا دامن بهداشت و سلامت دهان و دندان افراد را نیز گرفته است.
-
فناوریشناسایی ویروس کرونا با کمک ردیاب بمب/هشدار اشتباه اپل واچ در مورد سلامت کاربران
یک استارت آپ کالیفرنیایی مشغول تبدیل یک ربات بمبیاب به ردیاب ویروس کرونا به وسیله استنشاق بو است که سریعتر از روش تست معمولی عمل میکند.
-
فناوریچرا دچار سندروم روده تحریکپذیر میشویم؟
برخی افراد پس از خوردن غذا علائمی مانند درد، گرفتگی و اختلال حرکات روده را تجربه میکنند؛ عواملی مانند رژیم غذایی، استرس، کمبود خواب و تغییرات هورمونی میتواند علائم روده تحریکپذیر را تشدید کند.