رییس سازمان اداری و استخدامی: جذب نیرو در دولت با اولویت واحدهای عملیاتی است

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: رویکرد دولت چهاردهم در صدور مجوزهای استخدامی، توجه ویژه به واحدهای عملیاتی در استان‌ها و جلوگیری از انباشت بیشتر نیرو در ستادهاست و بر این اساس، نیازهای واقعی دستگاه‌های اجرایی در سطح عملیات، ملاک تصمیم‌گیری برای جذب نیرو قرار می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علاءالدین رفیع‌زاده روز شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه نگاه اصلی دولت در تامین نیروی انسانی تقویت بخش‌های عملیاتی است، اظهار کرد: برآورد ما این است که در ستاد دستگاه‌های اجرایی و حتی در ستاد استان‌ها به اندازه کافی و در برخی موارد بیش از نیاز، انباشت نیرو وجود دارد؛ در حالیکه واحدهای عملیاتی نیازمند توجه ویژه هستند.

وی ادامه داد: بر این اساس، مقرر شده است استانداران و روسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها، نیازمندی‌های واقعی دستگاه‌ها در سطح عملیات را احصا و به سازمان اداری و استخدامی کشور اعلام کنند تا مجوزهای استخدامی با توجه به نیازهای میدانی و خطوط عملیاتی صادر شود.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر لزوم بازنگری در ساختار اداری استان‌ها افزود: اصلاح ساختار نیز به صورت جدی در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود تشکیلات و وظایف موازی حذف شود تا خدمات‌رسانی به مردم با کیفیت بهتر و سرعت بیشتری انجام گیرد.

رفیع زاده در ادامه درباره وضعیت نیروهای شرکتی گفت: این موضوع از گذشته در دست بررسی است و در نهایت باید در دولت به تصویب برسد.

وی تصریح کرد: موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی اکنون در نوبت طرح و بررسی در دولت قرار دارد و در صورت تصویب و ابلاغ، وارد مرحله اجرا خواهد شد.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به پیچیدگی‌های قانونی این موضوع افزود: در این زمینه، هم محدودیت‌های قانونی و هم ملاحظات مالی وجود دارد و بدون بررسی در کمیسیون‌های دولت، تصویب نهایی و تامین بار مالی، امکان اجرای آن فراهم نخواهد شد.

رفیع زاده ادامه داد: بخشی از این موضوع، نیازمند همراهی مجلس است، زیرا محدودیت‌هایی در زمینه به‌کارگیری نیروی قراردادی در قوانین وجود دارد و همین مساله، فرایند تصمیم‌گیری را پیچیده کرده است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود این محدودیت‌ها، سازمان اداری و استخدامی نسخه پیشنهادی خود را تهیه و ارائه کرده و این موضوع اکنون در فرایند بررسی دولت قرار دارد.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تا زمانی که این موضوع در دولت تصویب و ابلاغ نشود نمی‌توان زمان مشخصی برای اجرای آن اعلام کرد، اما در صورت نهایی شدن، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

کد خبر 975414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.