از روز دوم هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چه خبر؟

بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد از ستاد برگزاری هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران، فروش ۸۴ جلد کتاب تا ساعت ۱۴ و رونمایی از پوستر جایزه ۶ کلمه مدرسه میناب، مهمترین اخبار روز دوم این رویداد بزرگ فرهنگی بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران کار خود را از بیست‌وششم اردیبهشت آغاز کرده و تا دوم خرداد ماه ادامه خواهد داد.

دیدار سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ستاد برگزاری هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، و رونمایی از پوستر «جایزه بین‌المللی داستان شش کلمه‌ای مدرسه میناب: ۱۶۸ داستان کوتاه ناتمام» یکی از رویدادهای مهم روز دوم نمایشگاه بود.

۸۴ هزار نسخه کتاب در نمایشگاه مجازی کتاب تهران فروخته شد

به گزارش ستاد خبری هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، ابراهیم حیدری، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران و قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با ارائه آخرین گزارش از وضعیت فروش نمایشگاه مجازی کتاب اعلام کرد: تا ساعت ۱۴ روز ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، مجموع سفارش‌های ثبت‌ شده در این دوره از نمایشگاه به ۲۰ هزار و ۹۵۰ سفارش رسیده است.

او با اشاره به میزان کتاب‌های عرضه‌شده اعلام کرد: ۴۳۴هزار و ۴۷ کتاب چاپی و دیجیتال توسط ناشران از سراسر کشور در این رویداد فرهنگی ارائه شده است.

قائم‌مقام نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنین درباره میزان فروش ریالی این نمایشگاه گفت: هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در این بازه زمانی در مجموع کتاب‌های چاپی و دیجیتال فروش مبلغ ۳۰۵ میلیارد و ۵۸۹ میلیون و ۳۰۳ هزار و ۱۷۷ ریال را تجربه کرده ست.

ابراهیم حیدری در پایان میزان نسخه‌های فروخته شده را ۸۴ هزار و ۳۸۶ نسخه، عنوان کرد.

مرسولات نمایشگاه مجازی کتاب تهران؛ از بسته ۵۰ گرمی تا بسته‌ای ۱۰ کیلوگرمی

در نخستین روز از هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، سبک‌ترین مرسوله ارسال‌شده ۵۰ گرم و سنگین‌ترین مرسولهثبت شده است.

بر اساس آمار منتشرشده همزمان با نخستین روز این رویداد سبک‌ترین مرسوله ارسال‌شده تنها ۵۰ گرم وزن داشته است. در مقابل، وزن سنگین‌ترین بسته ارسال‌شده برای خریداران کتاب به ۹ کیلو و ۹۸۲ گرم رسیده است.

همچنین مجموع وزن سفارش‌های ثبت‌شده در ۲۴ ساعت نخست این دوره از نمایشگاه ۴ هزار و ۹۷ کیلوگرم اعلام شده است.

از روز دوم هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چه خبر؟

کتاب‌های جدید احمدرضا معتمدی و حسن خجسته در بنیاد سینمایی فارابی

همزمان با هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، کتاب‌های جدید احمدرضا معتمدی و حسن خجسته توسط انتشارات بنیاد سینمایی فارابی به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، انتشارات بنیاد سینمایی فارابی دو عنوان کتاب جدید خود با نام‌های «مناظرات فلسفی» نوشته احمدرضا معتمدی و «معیارهای داوری فیلم» نوشته حسن خجسته و علیرضا دباغ را برای هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب رونمایی کرد.

کتاب «هنر تمهیدات انتقالی در سینما» به نویسندگی جفری مایکل بیز و ترجمه مسعود مدنی که نامزد نهمین دوره‌ جایزه‌ کتاب سال سینما شده نیز در این نمایشگاه عرضه شده است.

علاوه بر این، کتاب‌های «فیلمنامه‌نویسی در قرن ۲۱»، «نیمه‌ی تاریک نابغه»، «در مسیر فیلم‌سازی»، «کارگردانی داستان»، «پیش‌درآمدی بر فیلم»، «نما به نما جلد ۱ و ۲»، «روایت در فیلم داستانی جلد ۱ و ۲»، «فرهنگ فیلمنامه» و... نیز توسط انتشارات بنیاد سینمایی فارابی در نمایشگاه مجازی کتاب عرضه شده است.

علاقمندان می‌توانند علاوه بر خرید کتاب‌ها از سامانه هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب، این آثار را به صورت حضوری از رویداد «اردی‌بهشت کتاب» در مجموعه باغ کتاب تهران و ساختمان شماره ۳ بنیاد سینمایی فارابی با تخفیف ۱۵ درصد تهیه‌ کنند

کد خبر 972120

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.