حذف نایلون و کالاهای وارداتی از سبد مصرف در راستای تحقق شعار سال

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم کاهش وابستگی به کالاهای وارداتی گفت: در شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی، اصلاح الگوی مصرف، حمایت از کالای ایرانی و پرهیز از استفاده از اقلام وابسته به ارز، از مهم‌ترین الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد ، سید احسان عسکری، امروز _جمعه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف و کاهش وابستگی به کالاهای وارداتی اظهار کرد: در شرایط تحریم و تشدید فشارهای اقتصادی، استفاده از کالای ایرانی و پرهیز از مصرف کالاهای مشابه خارجی، یکی از الزامات عملی اقتصاد مقاومتی است.

وی با اشاره به نقش رفتار مصرفی در پایداری اقتصاد کشور افزود: در حوزه واحدهای تولیدی و همچنین در سطح عمومی جامعه، باید به این موضوع بسیار مهم و اثرگذار توجه شود که مصرف کالاهای وابسته به ارز و واردات تا حد امکان کاهش یابد.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بسیاری از موارد، مصرف‌کننده می‌تواند میان یک کالای تولید داخل و نمونه وارداتی آن انتخاب کند، دو کالایی که ممکن است از نظر کارکرد مشابه باشند، اما یکی در داخل کشور تولید شده و دیگری با صرف ارز و ورود از خارج تأمین شده است.

وی تصریح کرد: هر میزان واردات، به‌معنای خروج ارز از کشور است و این مسئله فشار مستقیمی بر بخش‌های مختلف اقتصاد وارد می‌کند.

عسکری خاطرنشان کرد: این وابستگی در شرایطی که کشور تحت تحریم قرار دارد و حتی با نوعی محاصره اقتصادی نیز مواجه است، می‌تواند آسیب‌زا باشد.

وی از آغاز یک پویش عمومی برای کاهش مصرف اقلام وابسته به واردات خبر داد و افزود: امیدواریم پویشی برای حذف لیوان یک‌بارمصرف، حذف سفره یک‌بارمصرف، حذف نایلون در خرید نان و کالا و کنار گذاشتن هر آنچه کشور را به واردات کالاهایی وابسته می‌کند که امروز در داخل کمتر در دسترس است و در شرایط جنگ و فشارهای تحمیلی می‌تواند آسیب‌پذیری ایجاد کند، آغاز شود.

کد خبر 967670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.