تداوم چرخ تولید و تجارت در گلستان/ صادرات و واردات بدون وقفه ادامه دارد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان با تاکید بر اینکه پایداری تولید در استان با جدیت دنبال می‌شود، گفت: در کنار پایش دقیق بازار داخلی و انجام بیش از ۱۳ هزار بازرسی صنفی، فرایند صادرات و واردات از مرزهای استان بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای ادامه دارد.

درویشعلی حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: یکی از عوامل مهم در مدیریت بازار، تجربه‌ای بود که کشور در جریان جنگ دوازده‌روزه به دست آورد و دولت پس از آن با برنامه‌ریزی مناسب نسبت به تقویت ذخایر کالاهای اساسی در سطح کشور اقدام کرد که این موضوع در گلستان نیز با جدیت دنبال شد.

وی افزود: با راهبری استاندار گلستان و هماهنگی معاونت اقتصادی استانداری در این مدت بیش از ۱۳ جلسه کارگروه تنظیم بازار با حضور دستگاه‌های مرتبط برگزار شد تا روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی به‌صورت مستمر رصد و مدیریت شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان با قدردانی از همراهی مردم و فعالان اقتصادی استان گفت: در این مدت تولیدکنندگان، کسبه، مدیران شرکت‌های پخش و فروشگاه‌های زنجیره‌ای با همدلی و همکاری مناسب در تأمین و توزیع مایحتاج ضروری مردم نقش مهمی ایفا کردند و در صورت مشاهده هرگونه کمبود احتمالی در سطح شهرستان‌ها با مدیریت فرمانداران و کارگروه‌های تنظیم بازار شهرستانی اقدامات لازم برای جبران آن انجام شد.

وی با اشاره به اقدامات نظارتی در بازار گفت: با همکاری دستگاه‌هایی همچون جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی و سایر نهادهای مسئول، گشت‌های مشترک نظارتی در سطح استان برگزار شد و از ابتدای این دوره تاکنون بیش از ۱۳ هزار و ۲۳۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی انجام شده است.

حسن‌زاده افزود: در نتیجه این بازرسی‌ها، هزار و ۹۳۰ فقره پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد که ارزش ریالی این پرونده‌ها حدود ۳۵ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی تصریح کرد: این اقدامات با هدف جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی و حفظ آرامش بازار انجام شد تا مردم در تأمین کالاهای مورد نیاز خود با نگرانی روبه‌رو نشوند.

دبیر کارگروه تنظیم بازار استان گلستان درباره تغییرات احتمالی قیمت بعضی کالاها نیز گفت: در مواردی افزایش قیمت‌ها به‌دلیل بالا رفتن هزینه‌های تولید، از جمله افزایش قیمت مواد اولیه و دستمزدها رخ می‌دهد که این موضوع برای حفظ استمرار تولید قابل درک است، اما قیمت‌های نامتعارف به‌هیچ‌عنوان قابل پذیرش نیست و نظارت‌ها در این زمینه با جدیت ادامه دارد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات مستمر برای مدیریت بازار افزود: طی ۳۵ روز گذشته پنج جلسه کارگروه تنظیم بازار استان به ریاست معاون اقتصادی استاندار برگزار شده و جلسات قرارگاه امنیت غذایی به‌صورت روزانه با حضور دستگاه‌های مرتبط تشکیل شده است تا مسائل و مشکلات احتمالی به سرعت بررسی و تصمیم‌گیری شود.

حسن‌زاده ادامه داد: در این جلسات، موضوعاتی همچون تأمین و حمل نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی از مبادی مختلف کشور از جمله بندرهای امام خمینی و چابهار مورد پیگیری قرار گرفت که با همکاری دستگاه‌هایی همچون راهداری و رانندگان بخش حمل‌ونقل این اقلام به استان منتقل شد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای حمایت از تولیدکنندگان گفت: در این مدت علاوه‌بر مدیریت بازار، استمرار فعالیت واحدهای تولیدی نیز مورد توجه قرار داشت و در همین راستا چهار جلسه کارگروه رفع موانع تولید از اواخر اسفند تا پایان فروردین برگزار شد تا مشکلات احتمالی واحدهای تولیدی در حوزه‌های مختلف از جمله مسائل بانکی و اداری بررسی و برطرف شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان خاطرنشان کرد: در کنار تأمین کالاهای اساسی، فعالیت‌های حوزه تجارت خارجی نیز ادامه داشته و با همکاری دستگاه‌هایی همچون گمرک، مرزبانی، استاندارد و قرنطینه، روند واردات و صادرات از مرزهای استان بدون وقفه در حال انجام است.

کد خبر 966594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.