۹۱ فضای آموزشی استان ایلام در جنگ رمضان آسیب دید

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان ایلام با اشاره به اینکه در جریان جنگ تحمیلی سوم از روزهای آغازین تا آتش‌بس درمجموع ۹۱ فضای آموزشی در سطح استان دچار آسیب شد، گفت: از این ۹۱ مورد، ۶۵ مورد مربوط به فضاهای آموزشی همچون مدارس و ۲۸ مورد نیز شامل فضاهای غیرآموزشی همچون مراکز جانبی بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، ایرج زینی‌وند امروز _شنبه پنجم اردیبهشت_ در نخستین جلسه شورای آموزش استان ایلام که با حضور نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی سوم از روزهای آغازین تا زمان آتش‌بس در مجموع ۹۱ فضای آموزشی در سطح استان دچار آسیب شدند.

وی با اشاره به جزئیات آمار اعلام‌ شده افزود: از این ۹۱ مورد، ۶۵ مورد مربوط به فضاهای آموزشی مدرسه‌ای و ۲۸ مورد نیز فضاهای غیرآموزشی بوده است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش  استان ایلام با اشاره به اینکه ۲۰ مورد نیز به‌دلیل حجم بسیار پایین خسارت از آمار رسمی خارج و تنها مواردی ثبت شده‌اند که نیاز به بازسازی جدی داشته‌اند تصریح کرد: به‌طور کامل و بدون استثنا، تمام نخاله‌های ساختمانی و ضایعاتی در محوطه این فضاها جمع‌آوری و شیشه‌ها، درها و پنجره‌های آسیب‌دیده اندازه‌گیری و ثبت شد.

زینی‌وند خاطرنشان کرد: در صورت ثبات و آرامش در کشور، تمام این مراکز راه‌اندازی خواهند شد و آمادگی کامل داریم تا با عادی شدن شرایط، آموزش‌ها را به‌صورت حضوری از سر بگیریم.

تخریب کامل خانه معلم شهرستان مهران در جنگ رمضان

وی ادامه داد: در جنگ رمضان دو فضای آموزشی آسیب بیشتری دید از جمله خانه معلم شهرستان مهران که به‌دلیل مجاورت با یک مقر نظامی قابل استفاده نیست و به‌طور کامل تخریب شده است؛ با توجه به اینکه مهران دروازه عتبات عالیات است و سالیانه تعداد خیلی زیادی از زوار از این مسیر به عتبات عالیات مشرف می‌شوند ضرورت دارد بازسازی این مرکز به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان ایلام اضافه کرد: بر طبق آمار غیررسمی، بیش از ۱۵۰ هزار معلم تنها در ایام اربعین از طریق شهرستان مهران به عتبات عالیات مشرف می‌شوند؛ مدرسه شهید گچی و شهید رحیمی نیز تخریب شده است و این مدارس نیاز به بازسازی و ترمیم و استحکام بنا دارند.

زینی‌وند اضافه کرد: سال ۱۴۰۴ که با شرایط متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته روبه‌رو بودیم، تنها شش جلسه شورای آموزش برگزار شد که این تعداد در مقایسه با سایر استان‌ها، کمترین میزان ثبت شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش‌آمده در سال گذشته خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت تعداد جلسات، ۳۳ مصوبه مهم در حوزه‌های مختلف در نظر گرفته شده که ۳۰ مورد از آن‌ها یا به مرحله اجرا درآمده یا در حال پیگیری دقیق است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان ایلام با بیان اینکه ۹۰ درصد مصوبات دارای ضمانت اجرایی شده‌اند، تأکید کرد: تنها سه مورد از مصوبات تاکنون اجرا نشده‌اند که در همین جلسه مجدد یادآوری و پیگیری خواهد شد تا از هرگونه تأخیر جلوگیری شود.

زینی‌وند تصریح کرد: از مجموع ۳۳ مصوبه، ۱۳ مورد مربوط به فرایندهای آموزشی، چهار مورد در حوزه تربیتی، دو مورد در بخش عمرانی و ۱۴ مورد دیگر در سایر زمینه‌های مرتبط با نظام تعلیم و تربیت بوده است.

وی با اشاره به اهمیت نقش شورای آموزش در برنامه‌ریزی کلان خاطرنشان کرد: شورای آموزش به‌عنوان بازوی تصمیم‌گیری، نقش حیاتی در هدایت نظام آموزشی ایفا می‌کند و انتظار داریم با همکاری تمام اعضا، این مسیر با دقت و سرعت بیشتری طی شود.

محرومیت ۲۰۰۰ دانش‌آموز ایلامی از دسترسی به شبکه شاد و سایر پلتفرم‌های آموزشی

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان ایلام در مورد ثبت‌نام نوآموزان پایه اول دبستان گفت: در ۱۶ پایگاه از ابتدای مهر ۱۴۰۴ تا به امروز ثبت‌نام نوآموزان آغاز شده است و تا به امروز ۶۵۰۰ نفر از نوآموزان ثبت‌نام کرده‌اند.

زینی‌وند با اشاره به اینکه از ۸۳۰۰ دانش آموز پایه اول ابتدایی تا امروز ۷۵ درصدبا مراجعه به جایگاه‌های سنجش و سلامت ثبت‌نام کرده‌اند گفت: اولیای دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به سامانه سیرت ۲ دانش‌آموزان را ثبت نام کنند.

وی گفت: ۲۰۰۰ دانش‌آموز ایلامی در مناطق روستایی، عشایری و شهری استان ایلام در دسترسی به شبکه شاد و هرگونه پلتفرم آموزشی دیگر مشکل دارند و این واقعیتی در دل ساختار اداری، اجتماعی و فرهنگی استان است که باید به آن توجه شود.

کد خبر 966093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.