جنایت دشمن آمریکایی-صهیونیستی در منطقه مسکونی شفت/ ۲ نفر شهید و ۴ نفر مصدوم شدند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان با اشاره به تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به منطقه‌ای مسکونی در روستای عثماوندان شفت، گفت: تاکنون در این حادثه دو نفر شهید و چهار نفر مصدوم شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علی باقری صبح امروز _یکشنبه نهم فروردین_ در گفت‌وگو با خبرنگاران با تشریح جزئیات تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به منطقه مسکونی در روستای عثماوندان از توابع شهرستان شفت اظهار کرد: در حمله هوایی به یک واحد مسکونی در این روستا تاکنون دو نفر شهید و چهار نفر دیگر مصدوم شده‌اند.

وی افزود: نیروهای امدادی و امدادگران هلال‌احمر بلافاصله پس از این جنایت در محل حاضر شدند و عملیات آواربرداری همچنان ادامه دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان خاطرنشان کرد: اطلاعات تکمیلی درباره هویت شهدا و مصدومان اعلام خواهد شد.

کد خبر 959341

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.