تیم‌ملی فوتسال سال پررونقی را پشت سر گذاشت/ فولاد زرند لایق بهترین‌ها بود، اما...

کارشناس فوتبال کشورمان گفت: بر این باور هستم تیم ملی سال خوبی را پشت سر گذاشت، تیم شمسایی با جوان‌گرایی خوب توانست دو مرتبه روی سکوی قهرمانی قرار بگیرد و تمام این‌ موارد بهترین‌ اتفاق‌هایی بود که برای فوتسال ایران در سال گذشته رخ داد. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تیم‌ملی فوتسال ایران سال ۱۴۰۴ را با حضور در تورنمنت چهار جانبه تایلند و کسب نایب قهرمانی در این مسابقات آغاز کرد. پس از این نایب قهرمانی، وحید شمسایی با جوان‌گرایی اصولی خود در تیم کشورمان علاوه بر اینکه سالی موفق را پشت سر گذاشت جوانان بسیار خوبی را نیز به فوتسال ایران معرفی کرد.

ملی پوشان ایران سال گذشته دو تورنمنت مهم یعنی بازی‌های کشورهای اسلامی و جام ملت‌های آسیا را نیز پیش‌رو داشتند. سالنی‌بازهای ایران پس از کسب عنوان قهرمانی در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی موفق شدند جام قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را بالای سر ببرند.

اگرچه از لحاظ نتیجه تیم کشورمان سالی موفق را پشت سر گذاشت، اما مسیر پر فرازونشیب شاگردان شمسایی گاهی موجب می‌شد موجی از انتقاد اهالی فوتسال سمت این تیم روانه شود. البته ضعف در زیرساخت‌ها و کمبود بازی‌های دوستانه برای تیم ملی نیز از جمله مشکلاتی بود که سالنی‌بازهای ایران در سال گذشته با آن دست وپنجه نرم کردند.

در عرصه باشگاهی نیز می‌توان گفت اهالی فوتسال سال گذشته لیگی متفاوت و پویا را تماشا کردند. لیگی که در آن هیچ تیمی از پیش برنده هیچ جدالی نبود و به گفته برخی از کارشناسان حتی حضور چند تیم مدعی در بالای جدول فوتسال ما را از حالت دو قطبی نجات داده بود. برای نمونه تیمی همچون فولاد زرند تا نیم فصل دوم یکی از مدعیان کسب عنوان قهرمانی به شمار می‌رفت و با یک‌ تیم جوان قصد خلق شگفتی را داشت، اما در نهایت تجربه تیم‌هایی همچون گیتی‌پسند و مس سونگون آن‌ها را در رسیدن به جمع سه تیم بالای جدول ناکام گذاشت.

گفتنی است که لیگ پویای فوتسال ایران در حالی که به هفته پایانی خود نزدیک می‌شد به دلیل تجاوز رژیم صهیونیستی‌و آمریکا به خاک ایران و در نهایت تعطیلی مسابقات ورزشی، بدون مشخص شدن قهرمان نیمه کاره رها شد تا ادامه مسابقات در شرایط بهتری برگزار شود.

تیم ملی سال خوبی را پشت سر گذاشت

حمید بی‌غم، کارشناس فوتسال کشورمان درباره سالی که فوتسال ایران پشت سر گذاشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از نظر من لیگ برتر در سال گذشته پویاتر از گذشته بود به طوری‌که هیچ تیمی از پیش برنده نبود و هر جدالی علاوه بر اینکه نتایج غیرقابل‌ پیش‌بینی داشت با جذابیت بسیاری نیز دنبال می‌شد. تیم ملی نیز سال خوبی را پشت سر گذاشت، تیم شمسایی با جوان‌گرایی خوب توانست دو مرتبه روی سکوی قهرمانی قرار بگیرد و تمام این‌ موارد بهترین‌ اتفاق‌هایی بود که برای فوتسال ایران در سال گذشته رخ داد. ضمن اینکه یک خبر خوب به گوش اهالی فوتسال پیرامون برگزاری رقابت‌های جام باشگاه‌های آسیا رسید.

وی درباره شرایط فولاد زرند با هدایت وی افزود: بر این باور هستم سال گذشته از لحاظ کاری در فولاد زرند شرایط بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم؛ چراکه هشت بازیکن جوان را به فوتسال ایران معرفی کردیم. از سوی دیگر ساختار این باشگاه را با کمک مدیریت، کادرفنی و بازیکنان به طور اصولی رشد دادیم. به گونه‌ای که هیچ تیمی فولاد زرند را دست کم نمی‌گرفت‌. حتی تیم من در خانه حریف رقبای خود را با چالش روبه‌رو می‌کرد.

تیم‌ملی فوتسال سال پررونقی را پشت سر گذاشت/ فولاد زرند لایق بهترین‌ها بود، اما...

تیم‌کشورمان در سال جدید رشد می‌کند اگر....

کارشناس فوتسال کشورمان تصریح کرد: از نظر فوتسالی و ساختاری سال بسیار خوبی را با فولاد زرند پشت سر گذاشتیم، اما در کسب نتیجه کمی ناکام بودیم که البته این فراز و نشیب ارتباط مستقیمی با مصدومیت‌های پی‌درپی تیم‌ من داشت. با تمام این تفاسیر امیدوار هستم در سال جدید فولاد زرند یکی از قطب‌های فوتسال ایران باشد. سال خوب و موفقی را در این تیم پشت سر گذاشتم، چراکه جوانان آینده‌داری را به فوتسال ایران معرفی کردم‌. در این تیم نزدیک به ۱۲ بازیکن زیر ۲۰ سال را بازی دادیم و در کسب نتیجه به اندازه خود موفق بودیم.

وی با اشاره به مسیر تیم ملی فوتسال ایران در سال جدید ادامه داد: از نظر من بزرگترین ایراد فوتسال ما در بخش سخت‌افزار است، سالن‌های ما باید استاندارد باشد در صورتی که همچنان برخی از ورزشگاه‌های لیگ برتری ایت چنین نیستند و این یک ضعف برای فوتسال ایران است. از سوی دیگر تیم ملی در راس تمام اهداف فوتسالی قرار دارد و به همین دلیل باید بازی‌های دوستانه بیشتری برای تیم کشورمان برگزار شود. چراکه این اتفاق به تیم‌های باشگاهی نیز کمک بسیاری خواهد کرد و فوتسال ایران با رعایت این دو مورد در سال جدید رشد بیشتری خواهد داشت.

هفته پایانی لیگ می‌تواند متمرکز برگزار شود

بی‌غم درباره برگزار نشدن هفته پایانی لیگ برتر و تعطیلی مسابقات خاطرنشان کرد: در هفته پایانی لیگ برتر سه بازی مهم باید برگزار می‌شد و از نظر من این سه دیدار می‌تواند در شرایط خوب به صورت متمرکز برگزار شود؛ در هر صورت اسپانسرهایی در این مدت تلاش کرده‌اند و حیف است که زحمت‌های آن‌ها هدر برود. بر این باور هستم می‌توان برای این سه تقابل حساس برنامه‌ریزی کرد تا تکلیف این دوره از مسابقات نیز مشخص شود.

وی با اشاره به بهترین و بدترین اتفاقی که در سال گذشته پشت سر گذاشت بیان کرد: کار کردن با بازیکنان جوان و دیدن پیشرفت آن‌ها در فولاد زرند بهترین اتفاقی بود که سال گذشته با آن در حیطه مربیگری روبه‌رو شدم؛ در سوی مقابل خیلی تمایل داشتم که محبت مردم زرند را جبران کنم و تیم خود را در میان سه تیم بالای جدول قرار دهم،اما چنین اتفاقی رخ نداد. مردم زرند عاشقانه فوتسال را دوست دارند و با علاقه بسیار تیم خود را حمایت می‌کنند، از همین‌رو بدترین اتفاق در سال گذشته برای من این بود که فولاد در میان سه تیم بالای جدول نبود.

کارشناس فوتسال کشورمان اضافه کرد: در حال حاضر هیچ تصمیمی برای سال جدید ندارم و قصد دارم پس از مدتی استراحت برنامه‌ریزی جدیدی برای سال جاری داشته باشم. برای تمام مردم ایران آرزوی سلامتی دارم و امیدوار هستم سال جدید برای آن‌ها سرشار از برکت و سلامتی باشد.

تیم‌ملی فوتسال سال پررونقی را پشت سر گذاشت/ فولاد زرند لایق بهترین‌ها بود، اما...

کد خبر 957785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.