از توان مهارنشدنی تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی تا حمایت دولت از واحدهای آسیب‌دیده

ایمنا از فیلم سینمایی محبوب بچه‌ها روی آنتن تلویزیون، توان مهارنشدنی تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، حمایت دولت از واحدهای آسیب‌دیده در جنگ رمضان، تخصیص اعتبار برای خدمات فوری به نیازمندان و اجرای حکم قصاص ۳ تن از عوامل اغتشاشات در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ جدیدترین اخبار خوب و امیدآفرین کشور در عرصه‌های مختلف می‌رویم که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

فیلم سینمایی محبوب بچه‌ها روی آنتن تلویزیون

فیلم سینمایی محبوب بچه‌ها روی آنتن تلویزیون

انیمیشن سینمایی «ببعی قهرمان» به کارگردانی حسین صفارزادگان و میثم حسینی و تهیه‌کنندگی محمدمهدی مشکوری پس از اکران سراسری در سینماهای سراسر کشور و پلتفرم‌های اینترنتی، روی آنتن تلویزیون می‌رود.

این انیمیشن که سال گذشته در سینماهای سراسر کشور اکران شد، توانست به فروش ۷۰ میلیارد تومانی دست پیدا کند.

«باغ کیانوش» به شبکه امید رسید

«باغ کیانوش» به شبکه امید رسید

فیلم سینمایی «باغ کیانوش»، به کارگردانی رضا کشاورز حداد، روی آنتن شبکه امید می‌رود.

«باغ کیانوش» که مخاطبان را به دنیای مرموز و پُرچالش نوجوانی دعوت می‌کند، موفق به کسب ۳ پروانه زرین بهترین فیلم و بهترین دستاورد فنی و هنری و جایزه بخش نوجوان از سی و ششمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان و سیمرغ بلورین بهترین دستاورد هنری و جایزه آرمان از چهل و دومین جشنواره فجر شده است.

سریال بیگانگان، نوروز ۱۴۰۵ از شبکه سوم سیما

سریال بیگانگان، نوروز ۱۴۰۵ از شبکه سوم سیما

سریال بیگانگان به تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان قرار است نوروز ۱۴۰۵ از شبکه سوم سیما پخش شود.

«بیگانگان» روایتگر داستان الهام و محمد است که در ماموریت‌های انسانی خود در عراق با خطرات جدی و اسارت توسط نیروهای داعش روبه‌رو می‌شوند. این زوج جوان با هدف کمک‌های انسان‌دوستانه راهی عراق می‌شوند، اما بعد جدایی بین آن‌ها می‌افتد و به‌تدریج اتفاقاتی رخ می‌دهد و اسیر داعش می‌شوند.

توان تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مهارشدنی نیست

توان تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مهارشدنی نیست

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) گفت: توان تهاجم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، برگرفته از دانش بومی است و به‌هیچ عنوان تمام نمی‌شود و مهارشدنی نیست.

واحدهای آسیب‌دیده از جنگ رمضان مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند

واحدهای آسیب‌دیده از جنگ رمضان مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند

حبیب‌اله طاهرخانی، معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه واحدهای آسیب‌دیده از حملات دشمن مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند، گفت: در خصوص واحدهایی که دچار خسارات جدی است و نیاز به بازسازی دارند، برنامه‌ریزی‌ها در حال انجام است.

به گفته وی، بنیاد مسکن استان‌ها موظف شدند شماره تماس به شهروندان بدهند، همچنین بنیاد مسکن استان‌ها با اعلام مدیریت بحران در محل‌های آسیب‌دیده حضور می‌یابند و برآورد خسارت می‌کنند.

۹۶۰ همت اعتبار برای کالابرگ در سال ۱۴۰۵ دیده شده است

۹۶۰ همت اعتبار برای کالابرگ در سال ۱۴۰۵ دیده شده است

معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پیش‌بینی اعتبار ۹۶۰ همتی برای تامین منابع مالی کالابرگ توسط دولت و مجلس در بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.

تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی کمیته امداد برای خدمات فوری به نیازمندان

تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی کمیته امداد برای خدمات فوری به نیازمندان

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) از تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای خدمات فوری و اورژانسی به مددجویان و نیازمندان خبر داد و گفت: این اعتبار با هدف رفع گره‌های معیشتی و درمانی فوری پیش‌بینی شده است تا افرادی که در شرایط کنونی دچار اضطرار شده‌اند، از چتر حمایتی این نهاد بهره‌مند شوند.

بحیرایی تأکید کرد: کمیته امداد با تمام ظرفیت‌های خود در کنار مردم آسیب‌دیده ایستاده است و تلاش می‌کند با تخصیص اعتبارات اورژانسی، اجازه ندهد دشواری‌های ناشی از جنگ، معیشت خانواده‌های بی‌بضاعت و نیازمندان را با مخاطره جدی مواجه کند.

حکم قصاص ۳ تن به جرم قتل عوامل فراجا و اقدام عملیاتی برای اسرائیل و آمریکا اجرا شد

حکم قصاص ۳ تن به جرم قتل عوامل فراجا و اقدام عملیاتی برای اسرائیل و آمریکا اجرا شد

سه محکوم اغتشاشات دی اخیر به‌دلیل قتل و اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و آمریکا، به دار مجازات آویخته شدند.

حکم قصاص و اعدام این ۳ نفر پس از طی مراحل قانونی در استان با حضور وکلای مدافع و تأیید دیوان عالی کشور و استیذان صورت گرفته با حضور جمعی از مردم قم اجرا شد.

بر اساس این گزارش، این افراد به‌دلیل مشارکت در قتل شهید محمد قاسمی هماپور و شهید عباس اسدی از مأموران جان برکف فراجا، به دار مجازات آویخته شدند.

این اغتشاشگران در جریان آشوب‌های ۱۸ دی ۱۴۰۴، با استفاده از انواع سلاح سرد در دو منطقه چهارراه نکوئی و میدان نبوت به‌طور جداگانه با حمله‌ور شدن به دو نفر از مأموران خدوم فراجا و پرتاب شمشیر، چاقو و قمه شهید عباس اسدی و شهید محمد قاسمی هماپور را به شهادت رساندند.

کد خبر 957331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.