آماده‌باش کامل راهداری گلستان برای موج جدید سفرها

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گلستان از آمادگی کامل نیروهای عملیاتی برای مدیریت سفرهای نوروزی و جنگ رمضان خبر داد و گفت: از نهم اسفند تا روز گذشته حدود ۱۰ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی استان ثبت شده است.

عادل مصدقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان با اشاره به وضعیت ترافیکی راه‌های استان اظهار کرد: جریان تردد در تمام محورهای مواصلاتی گلستان برقرار است.

وی افزود: بر اساس آخرین آمار سامانه ترددشمار، تا بامداد دیروز حدود ۱۰ میلیون تردد در سطح استان به ثبت رسیده و پیش‌بینی می‌شود با توجه به روند افزایشی ورودی‌ها، این آمار در ساعات آینده رشد قابل توجهی داشته باشد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان گلستان با بیان اینکه این استان میزبان طیف گسترده‌ای از مسافران سراسر کشور است، گفت: بررسی چارت‌های ترافیکی نشان می‌دهد بیش از ۳۰ هزار خودرو با پلاک‌های غیربومی از استان‌های تهران، کردستان، قزوین، گیلان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و سایر نقاط کشور در استان حضور دارند که ماندگاری برخی از آن‌ها بیش از سه روز بوده است.

وی از برگزاری نشست هماهنگی برای اجرای طرح‌های هفت‌گانه خبر داد و تصریح کرد: تمام ظرفیت‌های راهداری استان در حالت آماده‌باش کامل هستند، در حال حاضر ۸۰ نفر از نیروهای واحد عملیاتی در قالب تیم‌های مختلف، مسئولیت نظارت و پشتیبانی از سه هزار و ۷۰۰ کیلومتر از شبکه راه‌های استان را بر عهده دارند.

مصدقی همچنین با اشاره به وضعیت جوی جاده‌های استان گفت: هم‌اکنون در ارتفاعات درازنو و توسکستان شاهد بارش باران هستیم. با توجه به احتمال تداوم بارندگی‌ها، عملیات پاک‌سازی زمستانه و آماده‌سازی مسیرها به‌طور هم‌زمان در حال اجراست تا ایمنی سفرهای پرحجم کنونی تضمین شود.

وی در پایان با اشاره به حوزه حمل‌ونقل کالا و مسافر خاطرنشان کرد: روزانه به طور متوسط پنج تا شش هزار مسافر در استان جابه‌جا می‌شوند، همچنین در بخش حمل‌ونقل کالا، روزانه بین سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار تن کالا از طریق ناوگان جاده‌ای استان انتقال پیدا می‌کند که نشان‌دهنده پویایی بخش حمل‌ونقل در کنار ترددهای مسافری است.

کد خبر 957218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.