شعب بانکی در کردستان با ظرفیت کامل فعالیت خواهند داشت

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان از فعال شدن تمام شعب بانک‌ها و ارائه خدمات به شهروندان با ظرفیت ۱۰۰ درصدی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری در جلسه مشترک قرارگاه اقتصادی و کمیسیون بانک‌های استان، مصوبات این جلسه را لازم‌ الاجرا دانست و اظهار کرد: شبکه بانکی خط مقدم اقتصادی است و در شرایط کنونی، هم‌افزایی و هماهنگی این مجموعه بیش از پیش ضروری است و می‌طلبد مدیران بانکی استان ریسک‌پذیری خود را برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی افزایش دهند.

وی افزود: با توجه به روزهای پایان سال و فرارسیدن سال جدید، تمام شعب بانک‌ها به جز مواردی که در اثر حملات دشمن آسیب دیده‌اند، باید به صورت صددرصد فعال باشند و به شهروندان خدمات بانکی ارائه دهند.

معاون اقتصادی استاندار کردستان با اشاره به استفاده از مصوبات قرارگاه اقتصادی برای رفع مشکلات بانکی، از شهروندان خواست در صورت بروز مشکل، آرامش خود را حفظ کنند و به آن‌ها اطمینان خاطر داد که تیم مدیریتی استان برای رفع سریع مشکلات تلاش خواهد کرد.

در این جلسه بر مواردی همچون تامین مستمر نقدینگی در دستگاه‌های خودپرداز و فعالیت شبانه‌روزی آن‌ها، رفع تعهدات ارزی، پرداخت تسهیلات، ارتباط مدیران بانکی با فرمانداران، فعالیت شعب کشیک در روزهای نوروز و تعامل با مشتریان برای پرداخت اقساط و معوقات نیز تاکید شد.

کد خبر 956548

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.