به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _جمعه بیست و دوم اسفند_ در حاشیه مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس، ضمن گرامیداشت یاد امام راحل(ره) که آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری کرد، اظهار کرد: مردم به پاس این نامگذاری همه ساله در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان در دفاع از مردم مظلوم فلسطین به صحنه می آیند.
وی با اشاره به تفاوت روز قدس امسال با گذشته، افزود: تفاوت امسال این است که رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار تمامیت ارضی سرزمین مقدس ایران را مورد حمله قرار دادند.
استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز جهان اسلام و همه آزادیخواهان دنیا در محکومیت جنایت های اخیر، تمام قد در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا ایستاده است.
هاشمی با تشکر از حضور حماسی مردم استان در این راهپیمایی، تصریح کرد: مردم به یاد امام راحل(ره) و رهبر شهیدمان به صحنه آمده اند تا همراهی خود را با آرمان های انقلاب اعلام نمایند.
وی به اجتماعات باشکوه مردم در حسینیه ها و میادین در شب های اخیر هم اشاره کرد و گفت: ما قدردان مردم خراسان جنوبی هستیم که مثل همه ملت شریف ایران به صحنه آمده اند تا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان و دشمنان بزنند.
استاندار خراسان جنوبی اظهار امیدواری کرد: به زودی با حماسه ای که فرزندان برومند کشور در حوزه دفاعی و امنیتی انجام می دهند، به زودی شاهد سرنگونی رژیم صهیونیستی باشیم.
نظر شما