وزیر کشور: دشمن به‌دنبال تضعیف و تجزیه ایران است

وزیر کشور ضمن دعوت مردم به حفظ آرامش، گفت: دشمنان به‌دنبال ایرانی ضعیف، تجزیه‌شده و کوچک هستند و این هدف را در پوشش شعارهای فریبنده پنهان می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اسکندر مومنی امروز -دوشنبه یازدهم اسفند- با دعوت از مردم به حفظ آرامش، اظهار کرد: مردم عزیزمان هوشیار باشند که دشمنان جمهوری اسلامی ایران صرفاً به‌دنبال ایرانِ ضعیف هستند و این هدف را در پوشش شعارهای فریبنده پنهان می‌کنند.

وی افزود: آنان به‌دنبال ایرانی تجزیه‌شده و کوچک هستند که خطری برایشان نداشته باشد و این، حقیقت ماجراست؛ اما مردم بصیر و آگاه کشور، هوشیارتر از آن هستند که فریب این توطئه‌ها را بخورند.

وزیر کشور تأکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با قدرت، قاطعیت و با همه توان، پاسخ اقدامات دشمنان را خواهند داد و ایران، همان‌گونه که در طول تاریخ همواره سربلند بوده است، از این شرایط نیز عبور خواهد کرد و پابرجا خواهد ایستاد.

مومنی با اشاره به اقدامات اخیر دشمنان خاطرنشان کرد: دشمن آمریکایی - صهیونی حتی از حمله به مراکز غیرنظامی ابایی ندارد و نمونه آن، حمله به یک مدرسه دخترانه در میناب است که منجر به به‌خاک‌وخون کشیده‌شدن دانش‌آموزان، والدین و معلمان آن مدرسه شد که شهادت این عزیزان را نیز تسلیت عرض می‌کنم.

کد خبر 952918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.