به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید انتظام سهمگین امروز_شنبه دوم اسفند_ در نشست شورای برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آخرین وضعیت جذب اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی نفت اظهار کرد: این موضوع نخستینبار در تاریخ بیستودوم مرداد سالجاری در هفتمین جلسه شورای برنامهریزی استان مطرح شده بود و پس از گذشت بیش از سه ماه، مجدداً در دستور کار قرار گرفت تا وضعیت جذب و پرداخت اعتبارات بهصورت دقیق بررسی شود.
وی افزود: بر اساس آخرین اطلاعات مستند، مجموع اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی نفت در استان تاکنون به چهار هزار و ۱۲۲ میلیارد تومان رسیده که مربوط به مصوبات سفر دولت سیزدهم و سایر ابلاغها است.
رئیس سازمان مدیریت برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از این میزان، تاکنون دو هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان جذب شده و بقیه اعتبارات در مراحل مختلف پرداخت و اقدام قرار دارد.
نظر شما