شبکه ان‌بی‌سی آمریکا از افت شدید عملکرد پدافند رژیم صهیونیستی پرده برداشت

شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی اعلام کرد عملکرد پدافند رژیم صهیونیستی در برابر رهگیری موشک‌های شلیک شده از ایران حدود ۳۰ درصد افت کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی، به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی رژیم صهیونیستی فاش کرد که عملکرد پدافند این رژیم در برابر رهگیری موشک‌های شلیک شده از ایران حدود ۳۰ درصد افت کرده است.

این رسانه آمریکایی همچنین فاش کرد که این کاهش شدید عملکرد در ۲۴ ساعت گذشته ثبت شده است.‌

بامداد روز جمعه بیست و سوم خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد. به دنبال تداوم تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکنون، مراحل بعدی عملیات وعده صادق ۳ نیز روزهای بعد انجام شد که گزارش‌های میدانی، تصاویرماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی است.

کد خبر 877336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.