جزییات تعطیلی ادارات و مدارس گلستان، فردا ۲۲ دی

تمام ادارات و مدارس استان گلستان، فردا ( شنبه) تعطیل شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، حاجی‌گلدی کر اظهار کرد: با تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان و موافقت استاندار باتوجه به ناترازی انرژی در کشور، فردا (شنبه) همه اداره‌های دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در استان تعطیل است.

وی افزود: به‌دلیل اهمیت موضوع، پایش لازم در خصوص خاموش بودن تمام سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در مراکز مذکور صورت پذیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گلستان گفت: تعطیلی مزبور شامل برگزارنشدن امتحانات در مراکز آموزشی شامل مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین همایش‌ها و سمینارهای که روز شنبه در استان برگزار می‌شود، نیز خواهد بود.

کر افزود: کمیسیون هماهنگی بانک‌ها نسبت به فعال بودن حداکثر ۲۰ درصد شعب منطقه با اولویت فعالیت شعب مستقر در مکان‌های شلوغ و پر تردد شهر از ساعت ۹ تا ۱۲ اقدام کنند و اطلاع رسانی لازم به عموم مردم و سرویس دهی مطلوب خود پردازها مورد تاکید است.

کد خبر 828304

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.