چالش‌های همکاری با بازیگران کودک و نوجوان

دستیار اول کارگردان فیلم استعداد من گفت: کار کردن با کودکان و نوجوانانی که قرار است برای اولین بار جلوی دوربین حاضر شوند بسیار سخت است، اما از سوی دیگر به دلیل اینکه قالبی از نقش‌ها و بازیگری در ذهن کودکان و نوجوانان وجود ندارد سختی کار با آن‌ها کمی کم‌تر می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هادی مسعودی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم مهر ماه_ در نشست خبری فیلم «استعداد من» در پاسخ به سوالات خبرنگاران کودک و نوجوان با بیان اینکه ۲۰ سال پیش در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان جزو داوران نوجوان جشنواره بودم، اظهار کرد: کودکان و نوجوانان امید فردای کشور هستند.

وی افزود: تنها فیلمی که با لهجه و گویش اصفهانی مخاطبان زیادی دارد فیلم «قصه‌های مجید» است، زیرا در همه موقعیت‌های آن بازیگران با لهجه شیرین اصفهانی صحبت می‌کردند.

دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز فیلم استعداد من با بیان اینکه فیلم‌های که در اصفهان یا هر منطقه دیگری ساخته می‌شود، به این معنا نیست که بازیگران باید لهجه و گویش آن منطقه را داشته باشند، تاکید کرد: فیلم‌های زیادی در مناطق تاریخی و فرهنگی اصفهان ضبط شده، اما هیچ لهجه اصفهانی در آن فیلم‌ها نیست.

وی ادامه داد: برای ساخت فیلم استعداد من خیلی تلاش کردیم، اما این فیلم مانند دیگر فیلم‌ها نواقصی دارد، اگرچه همه عوامل در تدوین تلاش کردند تا کودکان و نوجوانان در سی‌وپنجمین جشنواره شاهد بهترین صحنه‌ها در این فیلم باشند.

مسعودی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان در حوزه کار سینما و تلویزیون بی‌تجربه هستند، گفت: کار کردن با کودکان و نوجوانانی که قرار است برای اولین بار جلوی دوربین حاضر شوند بسیار سخت است، اما از سوی دیگر به دلیل اینکه قالبی از نقش‌ها و بازیگری در ذهن کودکان و نوجوانان وجود ندارد سختی کار با آن‌ها را کمی کم‌تر می‌شود.

وی افزود: همه چیز از ناخودآگاه انسان شکل می‌گیرد و اگر بخواهیم فیلم استعداد من را از یک زاویه دیگر نگاه کنیم متوجه می‌شویم که داستان فیلم از ناخودآگاه پدر امیرعلی (نقش اول فیلم استعداد من) سرچشمه می‌گیرد و کلیت این فیلم را ناخودآگاه تکمیل می‌کند.

کد خبر 694494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.