به گزارش خبرنگار ایمنا، حمید عبداللهینجفآبادی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم مهر ماه_ در نشست خبری فیلم «استعداد من» در پاسخ به سوالات خبرنگاران کودک و نوجوان با بیان اینکه داستان فیلم استعداد من بخشی از تجربه شخصی نویسنده است، اظهار کرد: موضوعی که در بیشتر خانوادهها وجود دارد، موضوع متفاوت بودن علایق و سلایق پدر نسبت به فرزند است.
وی با بیان اینکه کشمکش بین علاقه کودک و خواست ناآگاهانه پدر باعث شد تا در فیلم شاهد صحنههای طنز ودلانگیزی باشیم، افزود: در دوران کودکی به بازیگری علاقه بسیار داشتم اما پدرم مخالفتهای زیادی با این حوزه کاری داشت و زمانی که قرار بود برای اولین بار در نمایش عروسکی چهرهام از تلویزیون پخش شود بسیار ترسیده بودم، اما در نهایت با تشویق پدرم رو به رو شدم.
کارگردان و تهیهکننده فیلم استعداد من تصریح کرد: ضبط فیلم استعداد من از بهار سال ۱۴۰۱ شروع شد در صورتی که از سه سال پیش قرار به تولید مجموعه تلویزیونی ۲۰ قسمتی با عنوان ایستگاه داشتم، فیلم استعداد من با هزینههای شخصی تولید شده و با توجه به زمان این پروژه باید قضاوتی عادلانه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه از سال گذشته اقدام به ضبط فیلم استعداد من کردیم، ادامه داد: همه صحنههای فیلم استعداد من در اصفهان ضبط شد و بازیگران از شهرهای مختلف از جمله چهارمحال بختیاری انتخاب شدهاند، برای ایفای نقش امیرعلی در فیلم سه الی چهار هزار کودک را امتحان کردیم اما در نهایت مهرشاد صفری (ایفا کننده نقش امیرعلی) همان شخصی بود که مدنظر داشتیم.
عبداللهی گفت: تمام فیلمهای که در حال حاضر تولید شده ۳۰ موضوع بیشتر ندارد، از این رو نحوه پرداختن درست به موضوع مهمترین وجه است و با وجود کارگردانهای که در کشور فعالیت میکنند میتوانیم در رابطه با این موضوعها موفقیتهای زیادی را رقم بزنیم.
وی افزود: با اینکه فیلم در اصفهان ضبط شده است اما نمیخواستم همچون برخی از مجموعهها نگاه منطقهای داشته باشم، از این رو قرار شد تا بازیگرهای بدون لهجه را انتخاب کنیم.
کارگردان و تهیهکننده فیلم استعداد من تاکید کرد: در ابتدا فیلم میان فرزند و خواسته پدر اختلافاتی ایجاد میکنیم مثل زمانی که پدر میخواهد پسرش آرزوهای او را برای مشهور شدن و پیشرفت در زندگی دنبال کند اما فرزند علاقهای به آن حرفه ندارد.
وی با بیان اینکه اصفهانی هستم و خویشاندی در خوزستان یا تهران ندارم، اما در اصفهان، تهران و خوزستان احساس بهتر و راحتتری دارم، اضافه کرد: اصفهان به اندازه تمام ایران استعداد دارد و به اندازه یک کشور حرفهای برای گفتن، پیدا کردن آدم بدون هنر در اصفهان بسیار سخت است زیرا که همه اصفهانیها هنرمند هستند.
عبداللهی گفت: برای ساخت فیلم کودک نباید نگاه فلسفی داشت؛ در شروع، فیلم استعداد من با یک خواب آغاز میشود و در پایان توسط زنگ تلفن به پایان میرسد، خبرنگاران زاویه جدیدی از فیلمها را دارند و اگر خبرنگار همراه فیلمها نباشد فیلمها مطرح و معروف نمیشوند.
وی خاطر نشان کرد: تنها راه رسیدن به قله، این است که محور تمام فعالیتهایمان را کودکان و نوجوانان قرار دهیم، کودکان و نوجوانان نگاه و برخورد صادقانهای نسبت به فیلمها دارند.
نظر شما