افزایش تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش استان

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: با شیوع کروناویروس، مشکلات خاصی برای خانواده‌ها، دانش‌آموزان و آحاد جامعه رقم خورد. بنابراین به‌منظور رفع دغدغه‌ها از ابتدای مهر امسال، تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش استان را از ۲۱ به ۴۲ مرکز افزایش داده‌ایم.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا ابراهیمی امروز سه‌شنبه پانزدهم آذر در جمع اصحاب رسانه، ضمن تبریک «روز دانشجو» به تمام دانشجویان به‌ویژه دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان که معلمان آینده این مرز و بوم هستند، با اشاره به افزایش صددرصدی مراکز مشاوره آموزش و پرورش استان اصفهان از ابتدای مهر سال جاری، اظهار کرد: فراهم‌سازی شرایط برای آموزش بهتر و تربیت مناسب‌تر، یکی از وظایف آموزش و پرورش است و رشد مراکز مشاوره موجب می‌شود ارائه خدمات به دانش‌آموزان بهتر شود.

وی درباره فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: این مراکز مشاوره در تمام مناطق فعال هستند؛ دو مرکز در ناحیه سه، مرکز منطقه و شهر بهارستان دایر است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه مرکز اصلی مشاوره آموزش و پرورش استان در خیابان چهارراه نقاشی اصفهان مستقر و فعال است، خاطرنشان کرد: این مرکز به‌صورت ویژه به دانش‌آموزان، فرهنگیان و عموم مردم اصفهان خدمات ارائه می‌دهد.

ابراهیمی با بیان اینکه با شیوع کروناویروس مشکلات خاصی برای خانواده‌ها، دانش‌آموزان و آحاد جامعه رقم خورد، ادامه داد: به‌منظور رفع دغدغه‌ها از ابتدای مهر امسال، تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش استان را از ۲۱ به ۴۲ مرکز افزایش داده‌ایم.

وی اضافه کرد: این مراکز در زمینه‌های مشاوره فردی، خانوادگی، کودک و نوجوان، گفتاردرمانی و اختلالات یادگیری فعال‌اند و در مرکز اصلی در خیابان ۲۲ بهمن، مشاوره‌های مذهبی نیز برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

ارائه خدمات رایگان مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان درباره بهره‌مندی از افراد متخصص و توانمند در مراکز مشاوره‌ای که عموما دارای مدرک دکتری مشاوره هستند، تصریح کرد: مراکز مشاوره آموزش و پرورش به‌طور معمول از صبح تا پاسی از شب، آماده خدمت‌رسانی به سه گروه والدین، فرهنگیان و دانش‌آموزان هستند و روان‌پزشک چهار روز هفته در این مراکز حضور دارد.

ابراهیمی با بیان اینکه دیدگاه همکاران در مراکز مشاوره‌ای آموزش و پرورش مادی نیست، گفت: خدمات‌رسانی در مراکز برای بسیاری از دانش‌آموزان با توان مالی ضعیف به‌صورت رایگان انجام می‌شود و هزینه‌های دریافتی از آحاد مردم و دیگر محصلان نیز اندک است. زیرا هدف ما این است که هیچ دانش‌آموز و فردی به‌دلیل مشکلات مالی از دریافت خدمات مشاوره‌ای محروم نشود.

ابراهیمی افزود: برخی از مراجعه‌کنندگان به‌صورت داوطلبانه در مراکز مشاوره‌ای حضور پیدا می‌کنند و بعضی دیگر نیز توسط مشاوران مدارس ارجاع داده می‌شوند. این مراکز در حوزه‌های روان‌شناسی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توانمندسازی برای دانش‌آموزان فعالیت دارند.

کد خبر 624967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.