ساماندهی اراضی ولی‌آباد و صالح‌آباد یک امر فرا شورایی است

رئیس شورای اسلامی شهر اراک گفت: محیط زیست و امور مالیاتی درباره عوارض آلایندگی پاسخگو نیستند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدوحید میرنظامی در جمع خبرنگاران با تأکید بر لزوم پرداخت سهم شهرداری از عوارض آلایندگی صنایع طبق قانون اظهار کرد: متأسفانه با وجود اینکه دوبار با اداره کل محیط زیست برای معرفی صنایع آلاینده و سازمان امور مالیاتی برای اعلام میزان درآمد این صنایع نامه نگاری داشته‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: بیش از شش ماه از شروع به کار دوره ششم شورای شهر اراک گذشته است و از روز اول بنا را بر این گذاشتیم تا به صورت مستمر با رسانه‌ها گفت‌وگو کنیم چراکه یکی از رسالت‌های شورای شهر در کنار فعالیت‌های ذاتی که نظارت بر ارائه خدمات شهری و ارتقای سطح اجتماعی است همکاری با رسانه هاست تا مردم را به صورت شفاف در جریان مصوبات قرار دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک ادامه داد: در این شش ماه شورای شهر اراک تقریباً ۱۶۵ مصوبه در ۳۲ جلسه داشته است که موضوع خریداری ۶۰ دستگاه اتوبوس به ارزش ۱۶۲ میلیارد تومان که ۱۲ میلیارد تومان وام و مابقی از اعتبارات داخلی است که در راستای ارتقای رضایت شهروندان و کاهش آلودگی هوا اجرایی شد.

میرنظامی با بیان اینکه نوسازی ناوگان فرسوده اتوبوس رانی با مصوبه شورا آغاز شده است، خاطرنشان کرد: اخیراً نیز با مصوبه وزارت کشور در حوزه نوسازی ۲۲ سهمیه به شهر اراک تخصیص داده شده که این تعداد با سهم ۸۰ درصدی دولت و مابقی از طریق اعتبارات شهرداری نوسازی خواهد شد.

وی تصریح کرد: تصویب متمم بودجه سال ۱۴۰۰ و بودجه ۱۹۰۰ میلیارد تومانی ۱۴۰۱ با سهم قابل توجه ۷۲ درصدی بخش عمرانی از دیگر اقدامات شورای ششم بوده است، همچنین تصویب لایحه عوارض و خدمات سال ۱۴۰۱ یکی از اقداماتی است که با نگاه و توجه ویژه به مناطق محروم انجام شد.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: تشکیل ستاد ساماندهی اراضی ولی آباد و صالح آباد که البته یک امر فرا شورایی است از دیگر موارد پیگیری شده توسط شورای ششم بوده و اگر اراده‌ای در سایر دستگاه‌ها و مسئولین استان وجود داشته باشد نظر همه‌ی اعضای شورا نیز بر حل مشکلات این محدوده است.

میرنظامی در خصوص مشکلات پرداخت الکترونیکی کرایه اتوبوس در اراک نیز گفت: طرح هوشمند سازی پرداخت در ناوگان اتوبوس رانی که یکی از خواسته‌های شهروندان است متأسفانه مدتی به تعویق افتاده بود که علت آن نیز قرارداد قبلی بود که تا از آن عبور نمی‌کردیم امکان عقد قرارداد جدید مهیا نمی‌شد. به تازگی این مشکل رفع شده و با تصویب این طرح در شورا به زودی اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به رویکرد ویژه شورای ششم نسبت به مسائل فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: کمک به فعالیت‌های مؤثر فرهنگی و ورزشی نیز از دیگر برنامه‌هایی است که در دستور کار شورا بوده و اقدامات و مصوباتی در این راستا انجام شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اراک در پاسخ به برخی انتقادات نسبت به کندی پیشرفت کار در پروژه‌های عمرانی بزرگ شهر اراک نیز گفت: متأسفانه سه پروژه همزمان میدان مقاومت، میدان امام حسین (ع) و سه راهی خمین کلنگ زنی شده تحویل شورای ششم شد هر چند به اعتقاد ما زمان بندی و منابع مالی این سه پروژه کارشناسی شده نبود.

میرنظامی ادامه داد: طبق قرارداد در پروژه میدان مقاومت عقب ماندگی زمانی نداریم و این تقاطع تا پایان سال آماده بهره برداری خواهد شد، همچنین با توجه به تعدد پروژه‌های نیمه‌کاره ثقل کار ما در سال آینده این است که پروژه میدان امام حسین (ع) را سریع‌تر به انجام برسانیم.

وی بحث پرداخت سهم شهرداری از عوارض آلایندگی صنایع را یکی از مطالبات جدی حوزه مدیریت شهری مطرح کرد و گفت: طبق قانون باید یک درصد عوارض آلایندگی صنایع آلاینده و یک در هزار از درآمد سالانه فروش محصولات در راستای گسترش و نگه داشت فضای سبز اراک به شهرداری پرداخته شود اما متأسفانه با وجود اینکه دوبار با اداره کل محیط زیست برای معرفی صنایع آلاینده و سازمان امور مالیاتی برای اعلام میزان درآمد این صنایع نامه نگاری داشته‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم، هر چند در این زمینه از حق مردم اراک کوتاه نخواهیم آمد.

کد خبر 561607

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.