استاندارد بین‌المللی زرشک تدوین شد

طرح تدوین استاندارد بین‌المللی «زرشک، ویژگی‌ها و روش آزمون» که توسط جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۱۹ به سازمان بین‌المللی استاندارد (ISO) ارائه شده بود، با تأیید اکثریت کشورهای عضو منتشر شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از سازمان ملی استاندارد ایران، کشورمان یکی از مهمترین تولیدکنندگان زرشک در جهان است و طرح تدوین این استاندارد به حفظ منافع تجاری کشور در بازارهای بین‌المللی و صادرات در این زمینه کمک می‌کند.

این پروژه در کمیته فنی / فرعی «میوه‌ها، سبزی‌ها و فرآورده‌های آن (ISO/TC34/SC3)» توسط ایران ارائه و مورد تأیید اولیه اعضای کمیته فرعی قرار گرفت و در ادامه پس از معرفی کارشناسان کشورهای مختلف برای همکاری در این پروژه، پیش‌نویس نهایی استاندارد با نظرات فنی ۱۹ کشور عضو فعال کمیته تأیید شد و سپس به مرحله چاپ رسید.

زرشک به عنوان یاقوت سرخ کشور و محصول با ارزش افزوده بالا در کل جهان شناخته می‌شود.

کد خبر 537350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.