نیازمند بهره‌گیری بیشتر از جامعه مهندسان حمل‌ و نقل و ترافیک هستیم

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم با تأکید بر توانمندسازی حوزه اجرا در مسائل ترافیکی شهر گفت: حضور جامعه مهندسان می‌تواند علاوه بر ارتقاء حوزه اجرا، نیازهای ترافیکی را از خواسته‌های اداری به خواسته‌های اجتماعی تبدیل کنند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، مسعود طبیبی با تأکید بر اهمیت مطالعات جامع در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: علم حمل‌ونقل، دانش جدیدی در کشور بوده و متأسفانه افراد کارشناس و متخصص در این حوزه در لایه‌های پایینی تصمیم‌گیری قرار دارند.

وی ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد حوزه مطالعات حمل‌ونقل در سال‌های گذشته در شهرداری قم، ادامه داد: در سال‌های گذشته طرح‌های خوبی از جمله طرح جامع حمل‌ونقل شهر قم، طرح جامع بار، طرح جامع دوچرخه، طرح مطالعات پیاده‌روها و دیگر طرح‌های مطالعاتی در حوزه حمل‌ونقل صورت گرفته که جای تقدیر و تشکر دارد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم، جذب مشاوران متخصص در حوزه مطالعات حمل‌ونقل را یکی از اتفاقات خوب در چند سال گذشته دانست و تصریح کرد: متأسفانه متخصصان و مشاوران جایگاه واقعی خود را در این حوزه پیدا نکرده‌اند و در چند سال اخیر جذب مشاوران متخصص تحول بزرگی در این بخش بوده است.

طبیبی یکی از برنامه‌های در نظر گرفته‌شده را ساماندهی بخش اجرا در حوزه حمل‌ونقل اعلام و خاطرنشان کرد: مسیری که با انجام مطالعات در طرح‌های جامع آغاز شده با تیم جدید در مسیر اجرا ادامه پیداکرده تا فاصله بین مطالعه و اجرا را به حداقل برسانیم.

وی سپس ضعف‌های حوزه اجرا را یکی از مسائل مهم در حوزه حمل و نقل عنوان کرد و ادامه داد: ساماندهی بخش‌های مختلف در حوزه حمل‌ونقل نیازمند نگاهی جدید بوده و باید در گام نخست از ظرفیت مهندسان حمل‌ونقل و ترافیک استفاده کنیم.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم اولویت حضور کارشناسان و مهندسان حمل‌ونقل را از بدنه شهرداری ذکر و تاکید کرد: متأسفانه امروز سهم مهندسان حمل‌ونقل و متخصصان در حوزه اجرا مشخص نبوده و جای این افراد خالی است.

طبیبی لازمه افزایش کیفیت اجرای طرح‌های حمل‌ونقلی را حضور جامعه مهندسان حمل‌ونقل عنوان و اضافه کرد: با ارتباط با متخصصان و کارشناسان در سطح جامعه شهروندان نسبت به مسائل حمل‌ونقلی حساس شده و حرکتی به سمت جلو در این حوزه اتفاق خواهد افتاد.

وی در پایان با تأکید به لزوم تبدیل نیازهای ترافیکی به مطالبات اجتماعی تصریح کرد: مطالبه آگاهانه مردم مسئولان را به حرکت و تکاپو واداشته و در نتیجه نیازهای ترافیکی از خواسته‌های اداری به خواسته‌های اجتماعی تبدیل خواهد شد.

کد خبر 521406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.