نوع تغذیه چه تاثیری بر سلامت روان زنان دارد؟

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: سلامت روان زنان بیش از مردان تحت تأثیر فاکتورهای غذایی است.

به گزارش ایمنا، به نقل از هندوستان تایمز، محققان آمریکایی اظهار کردند: مصرف فست فودها، حذف وعده غذایی صبحانه و مصرف کافئین با بروز مشکلات روانی در زنان مرتبط است.

به گفته محققان، سلامت روان زنان بیش از مردان با نوع مواد غذایی مصرفی آنان در ارتباط است.

محققان آمریکایی اظهار کردند: پیش از این تحقیقاتی در مورد رژیم غذایی و خلق و خوی افراد انجام گرفته که نشان می‌دهد رژیم غذایی باکیفیت می‌تواند سلامت روان را بهبود دهد. در این بررسی جدید این موضوع مورد ارزیابی قرار گرفت که آیا تعدیل رژیم غذایی می‌تواند خلق و خوی مردان و زنان ۳۰ سال و بالاتر را بهبود ببخشد؟

در این بررسی گروه‌های غذایی مختلف که با بروز مشکلات روانی در زنان و مردان ۳۰ سال و بالاتر ارتباط دارد، مورد مطالعه قرار گرفت. یافته‌های به دست آمده نشان داد در مقایسه با مردان سلامت روان زنان ارتباط بیشتری با فاکتورهای تغذیه‌ای دارد.

محققان آمریکایی همچنین تاکید کردند: در ارتباط با الگوهای تغذیه‌ای ناسالم، سطح مشکلات سلامت روان در زنان بیش از مردان است که تأیید می‌کند زنان بیش از مردان احتمال دارد به مصرف مواد غذایی ناسالم رو آورند.

منبع: ایسنا

کد خبر 499849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.