فولاد مبارکه تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرده است/«طرح جامع فولاد» چراغ راه چشم‌انداز ۱۴۰۴

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران گفت: شرکت فولاد مبارکه ثابت کرده با کارشناسان زبده و کارآمد و بومی سازی قطعات و تجهیزات می‌توان تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرد و با تکیه بر صنعت داخلی کشور، علاوه بر افزایش کمی در صنعت فولاد به کیفی‌سازی دست یابیم.

به گزارش ایمنا، حمیدرضا رستگارپور با بیان اینکه شرکت فولاد مبارکه یکی از ارکان مهم تولید فولاد کشور است، اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه با تولیدات و رکورد زنی‌هایی که به دست می‌آورد توانسته است برای کشور افتخارآفرینی کند.

وی افزود: البته همین انتظار را از شرکت فولاد مبارکه داریم و دستاورد تولید عریض‌ترین تختال در منطقه هم با مدیریت و کارشناسان این شرکت حاصل شده است که غرورآفرین است.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران تصریح کرد: نوآوری و کیفی سازی در صنعت فولاد موضوع بسیار مهمی است تا با جهش تولید بتوان توسعه صنعت فولاد در کشور را رقم زد.

وی ادامه داد: شرکت فولاد مبارکه ثابت کرده با کارشناسان زبده و کارآمد و بومی سازی قطعات و تجهیزات می‌توان تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کرد و با تکیه بر صنعت داخلی کشور، علاوه بر افزایش کمی در صنعت فولاد به کیفی سازی دست یابیم.

رستگارپور با ابراز امیدواری از کسب جایگاه برتر ایران در صنعت فولاد اظهار کرد: توسعه صنعت فولاد مهم است چراکه وقتی چنین ظرفیتی اعم از نیروی انسانی و دانش در کشور وجود دارد باید از هرگونه خام فروشی جلوگیری کرد و به تولیدات محصولات فولادی با ارزش افزوده بالا دست یافت.

وی افزود: چشم انداز سال ۱۴۰۴ در تولید ۵۵ میلیون تن فولاد دست یافتنی است چراکه توانمندی‌های کارشناسان داخلی به ویژه در ایام تحریمی ثابت کرد که می‌توان موانع را به فرصت تبدیل کرد.

رئیس اتحادیه فروشندگان آهن و فولاد تهران با بیان اینکه علاوه بر توسعه تولیدات در صنعت فولاد می‌توان با تکیه بر توانمندی‌های داخلی به این مهم دست یافت، گفت: «طرح جامع فولاد» که تمام زنجیره‌ها را به هم مرتبط می‌کند، می‌تواند چراغ راه صنعت فولاد کشور قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: با مانع زدایی و پشتیبانی به تولیدات کمی و کیفی محصولات فولادی در کشور دست یافت و بازار صادرات را جدا از بازار داخلی تعریف کرد و متناسب با قیمت‌های جهانی و نیازهای خارج برای محصولات فولادی چاره اندیشید.

رستگارپور گفت: اگر تمام فعالان حوزه فولاد از یک برنامه جامع تبعیت کنند هیچ تغییری داخلی و بیرونی نمی‌تواند بر زنجیره‌های این صنعت تأثیر بگذارد و چشم انداز تعریف شده برای صنعت فولاد خارج از چارچوب‌های اجتماعی و سیاسی اهدافش را دنبال می‌کند چراکه با همیاری و تعهد به یک برنامه جامع می‌توان به چشم انداز ۱۴۰۴ که تولید ۵۵ میلیون تن فولاد است، دست یافت.

منبع: ایلنا

کد خبر 489290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.