۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳
بریان؛ غذای اصیل اصفهانی

بریان تنها غذای مخصوص اصفهان است که مکان تهیه و فروش آن جدا و منحصر است و معمولاً با غذاهای دیگر طبخ نمی‌شود، اهمیت آن را نزد اصفهانی‌ها می‌رساند. مهارت پخت بریان اصفهان در ۱۲ اسفند ۹۹ در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس ثبت شد.

البته فقط اصفهانی‌های اصیل می‌دانند که واژه بریانی، دردستور زبان صفت نسبی است و در اصفهان به مکان و مغازه طبخ و فروش بریان اطلاق می‌شود؛ و پسوند «یای» نسبت به صفت به جای اسم چسبیده است.
 

تصویربردار و تدوینگر: مهدی باغبان بصیر / ‏

فیلم / ‏دانلود

کد خبر 481902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
    18 2
    بسیار خوشمزه
  • محمد IR ۰۹:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
    11 2
    عالی
  • IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
    2 0
    خوشمزه و چرب که فقط شاید سالی دوبار بتوان خورد چون خیلی چربه
  • محمد IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
    2 2
    آدرس بریانی در اصفهان را بدهید... تشکر
  • بنیامین IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۳
    4 0
    وای اینجا که فیلم بریانی حاج محموده واقعا خوشمزه ترین بریانی اصفهان که هیچ ،دنیا رو داره محشره طعمش آدرسش هم اصفهان سبزه میدان بریانی حاج محمود
  • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
    3 2
    خیلی خیلی خیلی عالی
  • Sepideh IR ۱۷:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
    0 1
    ولی یبار من تو میدون امام رستوران عقیق خوردم خیلی