کجای کار حاج صفی ایراد داشت؟

بسیاری از آنها که در این ۴۸ ساعت مشغول انتقاد شدید از حاج‌صفی بوده‌اند، همان کسانی هستند که در شبکه‌های اجتماعی دم از دموکراسی و ضرورت احترام به نظرات مخالف می‌زنند. در همین راستا سوال این است که کجای رفتار حاج‌صفی ایراد داشته است؟ او به هر دلیلی تصمیم گرفته رأی خودش را به کسی غیر از علی کریمی بدهد.

به گزارش ایمنا، روزنامه همشهری امروز در یادداشتی نوشت: بعد از پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال و شکست علی کریمی، اعضای فوتبالی مجمع به‌خاطر رأی‌ندادن به کریمی به‌شدت مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفتند. با این حال آتش اعتراض‌ها زمانی به تندترین حد ممکن رسید که تصویر رأی‌دادن احسان حاج‌صفی منتشر شد. ستاره سپاهان که به‌عنوان کاپیتان تیم ملی حق رأی داشت، بعد از خوش‌وبش و چاق‌سلامتی مفصل با علی کریمی، رأی خودش را به نام مصطفی آجورلو در صندوق انداخت. حاج‌صفی بدشانس بود که بعد از انداختن برگه‌اش به صندوق شیشه‌ای، کاغذ درست در مقابل لنز عکاسان باز شد و آنها نام آجورلو را شکار کردند.

این در حالی است که مهدی محمدنبی در طول مراحل رأی‌گیری بارها تذکر داده بود که اعضا برگه را دور از چشم عکاس‌ها پر کنند، اما بی‌احتیاطی حاج‌صفی سروصدای زیادی به‌پا کرد و حسابی برای او گران تمام شد. بعد از این اتفاق، حاج‌صفی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به رفتار متظاهرانه و خالی‌کردن پشت کریمی متهم شد. فشار روی او بی‌اندازه بالا گرفت و حتی برخی پیشکسوتان هم با انتشار پست‌های آتشین و نیش‌دار، از حاج‌صفی انتقاد کردند. پرسش اما اینجاست که اعتراض‌ها به کاپیتان تیم ملی تا چه اندازه مبنای منطقی دارد؟

تمرین دموکراسی؛ احترام به‌نظر مخالف

بسیاری از آنها که در این ۴۸ ساعت مشغول انتقاد شدید از حاج‌صفی بوده‌اند، همان کسانی هستند که در شبکه‌های اجتماعی دم از دمکراسی و ضرورت احترام به نظرات مخالف می‌زنند. در همین راستا سوال این است که کجای رفتار حاج‌صفی ایراد داشته؟ او به هر دلیلی تصمیم گرفته رأی خودش را به کسی غیر از علی کریمی بدهد. حتماً احسان ملاحظات و جمع‌بندی‌های خاص خودش را داشته است. ما هرگز در جایگاه قضاوت‌کردن دیگران و تصمیم‌گرفتن به‌جای آنها نیستیم.

علی کریمی یکی از محبوب‌ترین آدم‌های مملکت است، اما شاید یک نفر با همه ارادتی که به او دارد، توان مدیریتی‌اش را برای اداره فدراسیون فوتبال کافی نداند. این چه عیبی دارد؟ حتی برخی هواداران متعصب کریمی هم در این مدت از اینکه او سابقه مدیریتی نداشته، تن به مناظره نداده یا طرح روشنی ارائه نکرده گله‌مند بودند. چه‌بسا حاج‌صفی هم چنین ملاحظاتی داشته و نهایتاً با همه احترام به کریمی، آجورلو را شایسته‌ترین گزینه تشخیص داده است. اگر دلمان می‌خواهد به آزادی‌های فردی احترام گذاشته شود، این کار را باید از خودمان شروع کنیم. تمرین دموکراسی یعنی همین که نظر و سلیقه مخالف را تحمل کنیم و این طور بر سر کسی که دیدگاهش با ما فرق دارد هوار نشویم.

تنها اشتباه احسان

نه خوش و بش و تعظیم حاج‌صفی مقابل کریمی ایرادی داشته و نه رأی دادن او به آجورلو؛ تنها اشکال کار کاپیتان تیم ملی، لایک و کامنت تأییدی او پای پست انتقادی جلال حسینی بود. کاپیتان پرسپولیس بعد از انتخابات در حمایت از پیشکسوت این باشگاه متن تندی منتشر کرد و کسانی را که به کریمی رأی نداده بودند، مورد نوازش قرار داد. بعد حاج‌صفی این پست را لایک کرد و حتی کامنت تحسین و تأیید گذاشت؛ طوری که همه مطمئن شدند یکی از ۹ رأی‌دهنده به جادوگر، خود احسان بوده است. اینجاست که مشکل تزویر و تظاهر به‌وجود می‌آید. قشنگ نیست که فعل حقیقی آدم با رفتار مجازی او متفاوت باشد. نمی‌شود برگه را به نام آجورلو پر کرد و در شبکه‌های اجتماعی با ژست حمایت از کریمی «توجه» خرید. اینجای داستان را اشتباه کردی آقای حاج‌صفی و هر توجیهی در این زمینه، عذر بدتر از گناه خواهد بود.

کد خبر 478531

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ض IR ۱۶:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
    0 0
    مگر مدیرانی که تاکنون ریاست فوتبال را داشتند مدیر بودند در همین فدراسیون مدیر شدند و در مورد حاج صفی چرا به کریمی رای نداد ایشان رای شخصی خودش نبود باید نظر تیم ملی را هم می خواست کسی حق ندارد بگوید نظر شخصی ایشان است باید صفی با تیم ملی هماهنگی می کرد و رای می داد ایراد کار ایشان اینجاست ( دوستداران علی کریمی من طرفدار فولاد خوزستان هستم و علی کریمی را خیلی دوست دارم )