اجرای طرح خانه گردشگری سلامت سمنان باید پایدار و مداوم باشد

رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور گفت: احیای بافت‌های تاریخی و استفاده از آن در حوزه سلامت و مشاوره و تبدیل این بافت‌ها به خانه‌های گردشگری سلامت باید پایدار و مداوم باشد تا مورد بهره برداری و استفاده شهروندان قرار بگیرد.

رحیم ساکی در حاشیه بازدید از نخستین خانه گردشگری سلامت سمنان در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهر سمنان دارای ظرفیت‌های بسیار زیاد و ناشناخته است که مرکز اطلاع رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور در خصوص معرفی این ظرفیت‌ها در عرصه بین‌الملل کمک و همراهی خواهد کرد.

وی گفت: احیای بافت‌های تاریخی و استفاده از آن در حوزه سلامت و مشاوره و تبدیل این بافت‌ها به خانه‌های گردشگری سلامت باید پایدار و مداوم باشد تا مورد بهره برداری و استفاده شهروندان قرار بگیرد و شهرداری‌های شهرهای دیگر استان سمنان نیز باید طرح خانه گردشگری سلامت را اجرایی کنند. این گونه طرح‌ها و ابتکارات باید در سطح ملی اطلاع رسانی و تبلیغ شود تا همه شهروندان کشور از آن استفاده لازم را داشته باشند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور در خصوص نام گذاری برخی از شهرهای کشور به عنوان شهر دوستدار کودک، گفت: یونیسف از بین شهرهای ایران ۹ شهر را به صورت پایلوت برای شهر دوستدار کودک انتخاب کرد که شهر سمنان یکی از این شهرها بود البته این شهرها استانداردهای شهر دوستدار کودک را به صورت تقریبی دارا هستند و هنوز نیاز به بعضی اصلاحات وجود دارد که با وجود این سمنان دومین شهر ایران، در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به عنوان نامزد شهر دوستدار کودک معرفی خواهد شد.

وی افزود: شهر دوستدار کودک صرفاً یک مفهوم نیست، بلکه یک فرهنگ است زیرا تمام آرزوی بشریت و شکل‌گیری جهان عاری از جنگ و لبریز از صلح به دست کودکان محقق خواهد شد؛ وقتی می‌گوئیم یک شهر به عنوان شهر دوستدار کودک معرفی شده است، منظور شهری است که کودکان در آن احساس امنیت داشته باشند و شنیده و دیده شوند و استعداد و خلاقیت آنها رشد کند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور در خصوص طرح کتابخانه دیجیتال رنگین‌کمان سمنان گفت: این کتابخانه یک طرح ابتکاری است، اما تعداد کتاب‌ها و عناوین آن هنوز محدود است و باید هر چه زودتر تجهیز شود.

کد خبر 474344

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.